Om mig

Jag lever ett underbart liv med min kära sambo Niklas och våran hund Doris & nu väntar vi vårat första barn!

måndag 13 april 2009

Väl hemma!

Nu är vi, ja niklas följde hem=) hemma!
Har haft en super påsk med supber bra väder,god mat och trevligt sällskap!
Dock har jag varit mera trätt än dom andra som lyxat till det med ett glas vi eller så på kvällarna och då har jag krypit ner under täcket och släkt dom 2 gröna! men det har varit underbart att få sova och vakna tidigt på morgonen och känna sig utvilad!
Ena dagen åket jag pulka med jåmpa och hundarna bakom sabina med livet som insats, jag skrattade så jag höll på att pissa på mig, =)
Sedan har vi varit ute hela dagarna och ätit gott, synd bara att vi inte även packat med oss middagen för vi var ute till 6 snåret hade passat ypperligt med middagen oxå ute men nu har vi lärt oss till nästa gång!
Igår åkte vi ner till jäkkvik och i vanlig ordning var med på jäkkviksnappet men lite annorlunda för i år så fick jag en fisk, och jag tror alla som var där hörde att jag fick den med=) ingen nöjdare än jag, känndes som att jag vann fast jag kom på 25 plats!
Mona kom på 5 plats pär på 7 jag på 25 mamma på 26 mormor på 35 och niklas nilsson på 36(?) plats sen hade våran stuga sålt en massa vinst lotter så det var ett bra år i år=), vi stannade i jäkkvik tills på kvällen sedan körde vi till vougga igen där jag gav upp och somnade medans niklas gick till husvagnsgrannen och spelade gin runny halva natten=)

och så otroligt skönt att komma hem till en städad lägenhet, fast klantiga jag hade glömt ta ut soporna när jag for...men tur så luktade det inte!
Nu har niklas gått igenom posten som han fått när han varit borta så nu sa vi åka och handla för det ekar tomt i kyl skåpet!


Hoppas alla andra har haft en lika bra påsk som vi haft i år!

1 kommentar: