Om mig

Jag lever ett underbart liv med min kära sambo Niklas och våran hund Doris & nu väntar vi vårat första barn!

onsdag 29 april 2009

Arg kille

känner att min kille har vissa aggritioner mot mig, han ringde nyss och jag har tydligen lyckats skriva fel kod på vårat nya kontokort så det är spärrat;P
denna vecka har jag alltså lycats - spärra kontokortet vi fick förra veckan.- lyckats ge dosis glass så hon har en hel glass pinne i magen...- tappat bort doris nya sele.-lyckats bleka min nya jacka med klorin någramfläckar, sen var det säkert något mera som jag bara glömt bort;P..undra varför han känner viss agg ??


Och jag kallar detta bästa veckan i mitt liv..

Panik

Doris har lyckats äta en glasspinne, en magnum glasspinne dvs den större varianten i en enda tugga! hur fan ska hon få ut den?
försöker ringa vetrinären....

__________________________________________________________________13,05

Glupska jävla hund, ialla fall så skrattade dom när jag ronde till djurkliniken i gammelstad, jag ska mata hon med sparris för det har tydligen en förmåga att lägga sig runt sånna hära föremål och sedan kommer det ut...så förhoppningsvis är det ute i morgon redan så jag slipper vara orolig i helgen när vi ska iväg på läger..
sånna hära saker händer verkligen bara oss..;P


Ialla fall så började dagen att jag följde sabina och handla inför helgen och sedan for vi till böle och gick en snoa med hundarna, efterdet så begav vi oss så jag fick köpa en TIll ny sele till doris(bättre lycka denna gång) vi hittade däremot en mycket snyggare och som verkade ordentligare denna gång så ingen nöjdare än jag!
Efter det for vi till hemlunda där johanna bjöd på lunch och vi fick träffa ny tillskottet Elle och mika, helt underbara små liv;)

Nu har jag oackat lite av doris gjejer inför helgen och har börjat på min packning men nu måste jag hoppa i duschen för att sedan gå och köpa sparris som D ska få äta & gå och lämna nå paapper hos Ilone som hon ska få ta med till Niklas eftersom han kommer hem på söndag när även vi kommer hem!(snart ska det hånglas friskt;)
Sen kl 16,00 börjar jag jobba vilket jag inte alls hade tid med i dag men allt ska nog hinnas med ändå, under tiden jag jobbar ska D få vara hos Sabina så hon kan hålla koll så hon inte spyr eller blir sjuk för då måste vi åka in med henne,...



Fast än detta är bästa veckan i mitt liv så går så mycket snett!

tisdag 28 april 2009

Världens bästa dag?

jag tror det är idag faktiskt!

Idag har jag inte gjort något nyttigt, varit och handlat...:P
nu ska jag börja göra mat,sedan ska jag och doris gå å kolla på en pressent till lillebror och sedan ska hon få busa med grannhundrarna lite grann, och som hon behöver det för idag har hon inte varit sig själv!
Nu ska jag bjuda på lite bilder från i går,





måndag 27 april 2009

Vilken dag!

Först och främst så for jag med sabina och körde agillity med hundarna, skit kul skit jobbigt å en död hund fick jag av det...så det ska vi köra någon mer gång=)
sen for jag till pappas jobb och hälsade på där så la jag Doris borste och sele på koferten och när jag for där i från så gick jag ut så jag kom framifårn bilen så det körde jag iväg med... kom på det direkt vände men då hittade jag bara borsten så selen var borta...den behövde visst någon, och som jag har letat frågade alla som jobbar inne på det området å ingen hade sett den så förmodligen har ju nån kört börbi och tagit upp det.
så vi han ju använda den 2 gånge,..klantiga jag! så otroligt onödiga pengar, om pappa inte hört något i morgon far jag och köer en ny...blir så irriterad!
tur jag har en posssitiv kille som skrattade ich sa - men köp en ny spelar ingen roll!
han vet att jag snabbt tar till tårar och målar fan för bagateller, tur han helt annorlunda;P
Sedan så fördrev jag tiden for på barnenshus och nu har jag bestämmt mig för vagn(kanske;O) När niklas kommer hem får vi se hur det blir, men det blir bra!=)
Har även varit förbi på trummagatan där svärfar bytte till sommad däck åt mig, tack snälla!
sedan lände jag bilen på ica i öjebyn för att följa mamma til rosvik och köpa bänkdiskmaskin till morfan coh sedan körde vi bara raks spåret till lillpite till farmor och åt palt, vi glömde totalt bort att hämta upp min bil så efter maten var det bara att köra tillbaka till öjenyn och hämta bilen, tur det inte är så långt....som alla tror;P
Ska även och fixa så jag får träffa en sjukgymnast i morgon för i dag har jag haft en pina i bäckendelen coh det är inte alls så roligt..

Nu ligger Doris mätt och helt utslagen på golvet, vägrar gå ut för det regnar ju och hon tror hon är gjord av socker;P så nu blir det soff mys med lite ljus och glass är så underbart att vara hos "mormor och morfar" när niklas är borta passa på att bli lite uppassad:)

söndag 26 april 2009

Sökes!

Min efterlysning funkade, snälla Louice ska ta sig ann min blogg!
Så henne tackar vi och bugar!
Men då kommer jag till nästa efterlysning som först och främst går till Johanna och Hanna som är mästare på att ta mängder av bilder, vad ska jag ha för bild/bilder på blogen? ...help me!
SEn så klart så måste alla ni andra kolla igeom era ablum där det kan finnas en bild av mig eller något/någon annan som jag ska ta med;)

Facebook

en gång i tiden skaffade även jag mig en facebook men gav upp det väldigt fort, bland annat så var ju allt på eng hur tror ni det går för mig?;P men igår så startade visst johanna upp detta åter igen för mig..så nu tror jag hon ska få hålla en grung kurs åt mig för jag förstår verkligen ingenting...hur kan jag var född i en ITvärld?
Ialla fall så är dom inte alls så roliga på jobbet, jag propsar på en prommis men dom stenvägrar så nu tror jag vi ska slå oss ner i soffan och köra lite högläsning, förhoppningsvis blir dom less min "vackra"stämma och jag får med dom ändå!

Sen så hatar jag helger för folk är så otroligt dåliga på att uppdatera sina bloggar och vad ska jag då pyssla med på kvällarna innan läggdax nu när niklas inte är hemma...nä skärpning nu vill jag ha lite uppdaterigar hära!=)

Loppis

Markus kom på morgonen så då traskade vi iväg på en prommis till björkgatan där dom tapetserade för fulla muggar, det kommer bli så fint när det är klart!...drack en kaffe tår sedan skulle jag börja jobba på 20 min så sabina skjussade hem mig, väl på jobbet så for vi på Nolia på loppisen och där fyndade jag 3 barnböcker varav en namnbok som jag ska kolla igenom sedan den var dock från 2001 men eftersom vi mest gillar gamla namn så tror jag det blir perfekt=)

Nu ska middagen på börjas!=)

Trevlig kväll!

Ikväll så har tjejerna varit hära på "balkong" häng, som vart i vårat vardagsrum istället för det blåste inte alls lika varma vindar där kring 20.00 snåret som det gjorde på förmiddan=)
Vi har druckit alkoholfritt vitt vin som var iskallt och super gott & självklart ost och kex med vindruvor o päron, så man kan säga att vi har haft en hel mysig kväll!
mitt i allt detta han jag även med å slås lite med Wilda som inte alls uppskattade mig idag;P nu är ju just hemkommen från en kort kvälls prommis, vi var självklart tvugna att gå förbi kalles och se om lillebror fanns där men det var då otroligt mycket folk ute så det var då omöjligt att hitta han i folkmassan.
Man märker verkligen att det är lönings helg för det verkar som om hela piteå stad är ute ikväll!...förutom vi som förmodligen hade trevligast i alla fall, så en helt klart lyckat mys lördag, tåls att säga igen!
...fast än min kille befinner sig 30 mil bort och verkar vara djupt nere i flaskan!;)

Nu är det god natt på lillbro!

lördag 25 april 2009

NY BLOGG

Eftersom jag älskar att läsa andras bloggar och skriva i mon egen så skulle jag vilja ha en fin personlig blogg som många andra har så om någon är duktig på sånt och vill ta an min bllogg så tack snälla! kan även byta till blogg.se om det skulle underlätta;P

Lördag

Efter jobbet så möte jag och D upp sara och sabina på en fika, själv så tog jag en ben &jerry glass i värmen och det var super gott!
Vi spanade även på skor, och sedan gav vi oss in på skoshopping, men ack så svårt det är när jag har bestämt i skallen hur som ska se ut...skulle vilja ha nå vita typ convers skor men inte för spetsiga, lite högre o gärna med dragkedja på skidan...annnars kommer jag alrig orka ta på dom:P

Vi träffade även Louise saras kompis och hennes lilla pojk,..så jag var framflusiga damen och passade på att fråga om hennes vagn och testade den lite stillaståendes...känndes lite konstigt att "prov köra" den,..fast hon erbjöd! men snälll var hon å svarade på alla frågor och den vagnen ska jag absolut fundera en extre gång på!...så tack snälla du!
Väl hemma så har jag hunnit klippa klorna på D bara en som höll på att börja blöda men vi klarade oss från ett blod bad och skit duktig var hon denna gång, se vad en ny klotång kan göra!=)
Vi har även hunnt plocka undan hemma, vara ner till förådet med allt sräp skom skulle dit och städa i garderoben i pojkrummet...fast det bordes städas mera men jag nämns absolut inte kasta den " fina" tavlan jag fick av flickorna närjag fyllde år å lite mera sånna saker som man vill ha förvarade någonstanns hela sitt liv=)
så det åker ner i förrådet nästa vända men nu är jag helt slut i bäkendelen så nu ska jag ligga på soffan innan middagen ska börjas med!

ikväll vart det balkongg häng o oj så trevligt med lite alkoholfritt vitt vin och ost och kex så är nån sugen är det bara att komma på lillbro, men först en cykel tur till ica!
Trevlig kväll!

fest på min balkong!

Det är så otroligt skönt att vara gravid i vissa lägen, man slipper stressa en fredagkväll för att svepa några glas vin för att sedan stress avnjuta varandras sällskap för skynda sig ut,..men idag när vi sitter ute på jobbet i altanen och lyssnar på sune i talbok & fikar så oj vilket sug efter ett iskallt vitt vin glas på balkonen men några tjejer surra om diverse världs problem och skvallra..och bara vara!
Tror jag ska bjuda upp på balkong häng men tjejerna idag fast istället blir det någon iskall alkoholfri dirink, blir säkert lika trevligt!


hoppas bara värmen håller sig till kvällen och tjejerna är taggade!=)

Tummen upp!

Nu förstår jag att det är många som sitter hemma och undrar hur våran cykel tur gick?;P
Jo vi började med att gå till shell(7 -11?) för att pumpa däckena där upptäckte jag fort att det fanns inten mogäng man stoppade på däcket, den hade dom visst blivit avstulen men då kom det en sän hära toppen karl som satt och drack sitt morgon kaffe 06,50?:) han hade nämligen en hand pump med sig när han cyklade för han visste aldrig när den skulle behövas, så snälla han kom och erbjöd sig att pumpa och så tungt som det gick var ingen gladare än jag att jag slapp...men ack så värld en tummen upp..annars hade vi aldrig tagit oss iväg på våran cykel tur!
Cykel turen i sig gick suveränt, trorde hon skulle stanna hela tiden, eftersom hon av någon anledning tror hon är en han hund och ska lukta överallt!!!
Men icke sa nicke hon sprang gladeligen brevid mig och ingen gladare än jag så 07,25 när jag anlände på jobbet var jag full i enegrig, så otroligt härligt att jobba dag en lördag och känna det!

Men vilken jobbig natt jag haft, 2 irad... i natt Niklas varit otrogen med min kusin och det var som ingenting för han så jag snörde ut kalr höggravid och utan boende...vaknade upp och trode jag skulle dö av en panik attak för att jag inte kunde andas...nästäppt!
I går drömde jag att jag bråkade med min mor och det hela slutade med att Niklas misshandlade mig, det var så hemskt!
Jag har alltid drömt mycket men aldrig sånna hära hemska drömma!...huvva!

I PT idag följde det med ett annonsblad från Catwalk där jag såg olika berlocker på ett halsband där man kunde grevera(?) in namn, skulle verklige vilja ha en rund berlock med längre kedja elelr ett ihåligt större hjärta med längre kejda sedan hans och Doris namn,samt bäbis (ullas?);)...snabbt skickade jag iväg ett mms till killen och skrev att jag gärna skulle bli överraksade med ett sådant, enda chansen är nog att jag köper det till mig själv och lägger undan det så jag hittar det bara så dära en dag..men man ska aldrig sluta hoppas:)

Nu ska vi fortsätta dagen på detta ställe med en prommead tror jag bestämt!
Ha en super lördag och he er ut på en cykel tur=)

fredag 24 april 2009

Lämnad

Ja nu är jag som sagt ensammen igen, fast inte helt utan Doris fick minnsan stanna hemma denna gång!
Ikväll så bjöd jag in mig själv på middag på björkgatan super god mat och årets förrsta grillning för min del ialla fall, frågan lyder..hur kan man vara utan grillat under vinter?;P

Efter maten så vart det lite godis,eftersom jag gömde det i mikron så inte alla skulle små äta innan middan men där hade någon lämnat kvar en mugg med vatten av någon rolig anledning så godiset vart blött men nog åt vi upp det ändå=)
Försökte oss på att se en film vi ganska snabbt konstaterade var dålig så vi gav upp...eftersom vi är som nå pensioner jag och johanna skulle upp o jobba så var det en tidig kväll!

klockan står på 6,30 och då ska jag och Doris på hennes första cykel tur någonsin då hon inte sitter i korgen och glassar då och min för året=)
måste bara komma ihåg att pumpa däcket först annars kommer det nog sluta illa!=)


Jag måste även bjuda på min idiotiska tabbe som jag lyckades med idag!
s- jag tycker Freddy är ett fint namn
Jag- nej alla Y namn förknippar jag som hundnamn, som ex Felix....

ja fråga inte;P

Fredag

har hunnit med en prommis, och det var så skönt att komma ut i friska luften speciellt när det är så otroligt varmt!
Sen har vi så klart hunnit med en obligatorisk fredas lunch som jag inte var så imponerad idag för det första så hade dom inte det goda brödet dom alltid har och sen var maten inte så god...men efterrätten var lyckad;)
Vi har även varit och köpt en sele till Doris så hon ska få kämpa brevid cykeln sen även när våren är här på riktigt så hon får börja spåra!

Igår låg vi som vanligt och pratade om bäbis, Niklas tyckte inte alls att jag skulle trycka på magen, eller ha "snäva" kläder får då gör jag illa bäbis...;P sen så tycker kalrn att vi ska vänta med att köpa barnvagn och allt där till för att slippa ha det bara ståendes i flera månader...men hallå där han försår absolut inte att det är halva nöjet så jag tror vi gör som vi brukar, jag får bestämma även denna gång;)!

Nu ska han lämna oss för ännu en vecka i fjällen, jag är avundsjuk och tycker verkligen han kan stanna hemma och umgås med mig dom timmar jag inte jobbar men han var visst inte alls med på dom noterna...får jag ulla så får jag väl bjuda på lite...?:P

Resten av kvällen blir nog i lugnets tecken för jag är så otroligt trött och sliten i gammel kroppen sen så jobbar jag resten av helgen !

BM

Väckar klockan ringde 8 men inte hade jag tänkt stiga upp då minnsan, somnade om och vaknade 8,45 och vilken tur för 9,30 skulle jag vara hos BM för att hon ville veta när bäbis vart beräknad + se om jag hade någon början till foglossning eller vad det kunde vara...men eftersom jaag måste ha piteås sämsta BM så det enda jag egentligen fick veta var att hon trode det var ischias(?) eller så bådadelarna..
Så summan av kardemumman, röra på mig mera och vänta,...nja tror inte det va, jag ringer nog sjukgymnasten så jag får veta vad jag kan göra för att förhindra

Nu har jag ätit frukost, den lyxigare varianten ska bara springa och pussa på N innan detblir en prommis och lite lydnad för Doris del!

Hoppas ni får en bra dag!

torsdag 23 april 2009

UIla

Ulla, hoppas jag detta blir;)

Ulla;)...hoppppppas!!;)

Duktiga!

Nu har vi varit duktiga,vi for och fikade hos Ermebrings som så klart hade super gott fika!
Väl där passade vi på att bada Doris eftersom dom har badkar occh det är så mycket enklare då, man blir inte dygn sur själv=) + att vi städade bilden eller dammsög och torkade samt kastade allt skräp och tömde koferten, men renare vart den då, så nu kan man sitta i den utan att bli skitig=)

Såg även att klantiga jag glömt skriva BF datumet jag har även glömt säga det till alla som ringt och frågat hur det gått idag;P
iallafall så vart det den 17 September, så nu vart vi fram flyttade! Imorgon är jag då i V 19+0!
Så från 2september till 23 september till 17...som bm sa, sen kommer dom ju när dom vill;)
Som jag sa till Malin idag, magen står rakt ut på morgonen so om nån fällt upp en tält pinne,så det måste vara en kille med morgon bånge;P
Nu ska vi se film och hångla!

V 18+6



Jag bjuder så klart på SEXIGA bilder i mina bästa trosor...att jag inte skäms beror på att jag kan nämligen inte ha mina söta små spets troller länge( inte för att jag skulle ha haft dom ändå;P) men jag bjuder på det!Handen har jag på ena bilden för att ha något att jämnföra magen med=)
Ul i dag gick super bra, inga tårar kom idag,...nästan=) Niklass var så stolt!
Hon var så imponerad över hur bra man kunde se hjärtat, hon skulle på en föreläsning och hade just skickat iväg nå bilder på ett hjärta men hade velat ha våran bäbis biler ist, så det lät ju jätte bra!!
Stor hade den blivit, men vi fick inte se nå 3d bilder, det ville dom ville inte visa sånna bilder nu...dom är tydligen inte så fargra nu:)

Fick inga bra bilder för den vände sig bara om,så vi fick aldrig se ansiktet, och då den väl vände sig om så höll den händer för;P
Niklas tyckte hon var för intressead av hjärtat så han han få lite panik och fråga en massa, jag tog det som nå possitivt men det gjorde inte han oj så nervös stackarn var=)
Niklas är hel säker på att det är en tjej så idag har han kommit fram till att han kommer inta ha något att säga till om i huset, just nu har han 2 tjejer....snart kanske 4, eller så har han "bara" sina 2=) hehe Eftersom vihar lite inside information så har vi sett bilder på ett hus som ska komma ut, som vi vart lite intresserade utan=) är dock inte i LIF vilket kändes så där,...men kolla kostar inge, har jag hört;)

Nu ska vi till öjebyn på kalas för att fira Emeli som fyllt hela 20 år, på den tiden då man var så ung hade jag redan flyttat ihop med niklas vart tillsammans med han i över 2 år just hem kommen från en turkiet resa med X antal andra brudar och några killar tror vi totalt var 14 st som har kvar minnen från resan tackvare kameran!...nu är jag gammal gravid förlovad och har en hund=)...livet blir bättre med åren, helt klart;)

onsdag 22 april 2009

UL

Ser ju att jag glömt skirva att vi har UL i morgon där vi får vårat datum, tror ni jag skulle bli förvånad om det vart typ 10 oktober, nej!:)
i alla fall så kommer det ingen bild för madde sa att hon kunde tyda det, och efter som vi inte vill veta vad vi ska få så vill vi ju inte att någon annan heller ska veta det, hips visps så vet vi...och så kul ska vi inte ha det=)
så vill nu någon se bäbis så skickar jag en bild på msn eller nå istället,..
inge illat mot dig madde vi vill bara inte använda din kundskaper i detta läge;)



Nu ska vi hoppa ner i den renbäddade sängen och hångla;)

Niklas

Nu har jag som sagt äntligen fått hem mina "barn" det första min "ÄLSKADE" kille sa - satan så stor du har blivit, få se!
Tack älskling det värmde;P
Nu ska vi mysa och se OTH så jag har köpt glass som vi ska äta till det!=)
min kille är av den ordentliga sorten, så det vart visst inte allt mys på listan nu utan vi ska organisera alla papper vi fått när han varit borta för han står med panik i pojkrummet o h förstår sig inte på ordningen jag skapat under veckan....Oorganiserat kaos kallar jag det;)

Doris Bo Ulla

Nu kanske det blir en Ulla Bo Doris.,. pratade just med våran uppfödare för hon söker en halvfoder värld till en tik, jag ringde och frågade vilken hund och vad det innebar...jag sa att vi JAG var intressead av den röda tiken se på och om vi ville ha hon på halv foder så skulle vi få det =)
så den 3 ska vi ner och se och prata med henne;) jag vill jag vill, min sambo är svår...ska nog gå att övertala!

Nån som har erfarenhet av barn och valp samtidigt;P??

Dagen

började med att stiga upp, började tvätta gjorde mig i ordning jag och Sabina mötes upp för att hälsa på hanna och fika hos hennedå upptäckte jag att jag fått klorin på min kläning och nya jacka vilket betyder förstörda bara snöras...
efter vi ha surrrat och löst diverse världsproblem gick jag hem för erik var hära sabina följde med jag skulle gå och byta tvätt...vrider av nyckerln i låset till tvättstugan så jag tog mig varken hem eller in i tvättstugan, slut ström i mobilen,..sabina lika så eriks skärm funkade inte på hans, vi knallade i väg till sabina för att fåå internet och numret till bovärlden + ladda mobilen, fick till slut tag på mamma som hade extrta nyckeln lgh, sedan till slut tag på bovärlden som nu är och fixar hit en låssmed så jag vi kan använda den igen, men då hann jag bara tvätta 2 maskiner,...bara fortsätta igen en annan dag ;)

och nu är kl bara 4 hur ska detta fortsäta!
Stort grattis till malin och leon som verkar ha fått all världens jävla tur i alla fall;)

tisdag 21 april 2009

JAG VANN!!!!

jag har vunnit min första tävling, det var när vi köpte hund foder så skulle vi svara på några frågor och idag fick jag ett paket i påsten med filmen Snow buddies -valpgänget i alaska:) haha...!!

Vattna blommorna

oj så fint det är här hemma nu, jag vågar knappt röra mig, så ska ni hälsa på passa på nu när det är skinande rent:)
Hemma igen från LIF,ska hoppa i duschen och göra min klar för att sadan hinna ner på stan en sväng innan jobbet...måste köpa nässprat sedan koksaltlösningen var värdelös!
Men först ska jag hinna vattna blommorna & bära ner lite i förrådet!...vill verkligen inte jobba idag, men jag är ju då ledig i morgon när resterande av familjen kommer hem:)

måndag 20 april 2009

NNNEEEJ!!!

Är som sagt i LIF där dom bjudit på super god mat, éfter maten gick vi över till faster& farbror på fika där jag fick veta att dom tagit bort ALI så självklart började ju jag böla,helt otroligt vilken lip sill jag är nu mera, han levde ju verkligen på övertid, men ändå!

Ialla fall så sa mamma att hon gick över med mig i 12 dagar...samt att hon hade problemmed rygg slutet och fogarna...så summan av kardemumman, jag kommer gå över tiden och få en trotsig tjej!... eftersom jag redan har problem i ryggen och i eftermiddag har det varit värsta dagen någonsin!...ska ringa och kolla upp detta i morgon, mamis order!=)

Nu så mår jag illa, tror det är för att jag är så mätt:P i morgon hade jag tänkt fara förbi farmor innan hemgången...hon hade påpekat hur länge sedan det var jag var där ida..det kommer hon minnsan i håg;)

Städat

- städat,CHECK!

Nu ska jag skjussa sabina å köpa hund foder sedan far jag hem till LIF och tillbringar kvällen dära,ska först boka tvättid så det är klart till i morgon för då ska det tvättas....har alla lakan i tvättkorgen såundra sa flundran när jag tvättade ordentligt sist, och inte just det man behöver...?:P fast vi renbäddar ju å andra sidan lite oftare än genom sittet men ändå!

Måndag

oj så tungt det var att stiga upp i morse, dagen har gått fort men jag är så trött!
Har just ätit "lunch" bestående av fil och en smörgis...måste handla, men hade tänkt hålla mig till i morgon då vi får vårat nya kontokort...kändes jobbit å fara idag så mamma och pappa eller någon annan villig själv får nog bjuda på middag idag..finns inget tråkigare än att göra och äta mat själv!
Efter som snälla madde lånade ut sin dammsugare idag, kan inte vänta på påsaran måsta få städat nu så var hon snäll och ställde upp...undra om hon kan ta o dammsuga med?;P
Sedan så har jag fullt upp idag, fortfarande inte tagit tummen ur arslet och och gjort allt på "att göra listan" så det ska börjas idag, eftersom jag tog på mig jobb och skippade fjällen i veckan...men mina kära kommer snart hem ändå!;)
så nu ska det
- Tvättas
- Städas,dvs allt från ut med mattor till renbäddning
- Bära ner alla saker som ska till förrådet
- Stoppa bort alla vinter kläderna,för nu ska dom banne mig inte på nå mera!=)
- Handlas, i morgon

söndag 19 april 2009

Ytlig/ förebygger?

ytlig eller förebyggande`? kalla det vad du vill men jag kör med barnolja överallt jag kan tänkas få bristningar(mera) varje kväll(när jag kommer ihåg det:P) fast än jag läste i mamma guiden(?) igår att det inte finns bevisat att det hjälper utan beror på hormonerna och så klart att huden tänjs ut och blir tunnare...men för många försvinner det eller bleks så pass att det försvinner mycket utav dom i alla fall, men eftersom jag redan sedan tonårs tiden då hormonerna sprutade &jag rusade upp i vikt(ungefär som nu då:P)& fick en massa bristningar på mina stora broobisar, låren , och så klart kärleks...så vet jag att jag lätt får det och attraktiva är dom då inte så har vi tur så kanske man kan föebygga lite och slippa dom!

Super gott fika hos emeli, självklart var jag tvungen smaka lite av allt och mera fikande ska det bli för när Niklas kommer hem ska vi dit och fira henne och Dick igen:)...jag kanske även far dit i morgon..vem vet:P
Efter det for jag förbi pär o linda som hunnit fara bort vilket var synd men tur i sig för jag hade bråttom hem och klä på mig för att följa sabbe på hennes agility, tror det blir klockers när jag ska testa det dära med Doris sedan, där var det världen coolaste Bullmastiff som hade samma fula mutta som Doris så vi kom fram till att det är Bull´et i namenet som gör att dom får en bull(framstjärt)

Erik ringde han och ida hade redan kommit till mig som tur var hade jag förutspått det och lämnat nyckeln på det hemliga stället som alla vet, dom började med kaffet och vi for hit, markus kom även och vi surrade om bröllopet men så klart svamlade vi bort allt så stackars ida vart nog inte nå klokare o det hon egentligen ville få ordning på, för er som inte vet det är jag en av värdinnorna eller om det heter toastmaster, skit nervös eftersom det är första gången och jag tror hon börjar ändra sig;P
Dom lämnade oss markus,sabina o jag försökte oss på söndas filmen, han länade oss och sedan har vi surrat om bakstavligt talat allt från bäbisar i magen till döden...helt otroligt hur mycket vi hunnit prata och hips vips var klockan halv 12 bara för mig att he mig i duschen och dyka i sängen,..men jag hamnade här och skrev veckans inlägg om min sjukt intressanta dag....oj så glad jag kommer vara när jag kan gå tillbaka och läsa detta...njet men sagt och gjort, God natt!:)

Söndag

i morse när jag slutade hade jag tängt vara duktig och ta tag i hemmet,..men ICKET! ja la mig och sov tills jag skulle fara och jobba igen!
Jobbet gick som en dans, nu är jag hos emeli och ska fika för hon fyller ju hela 20 år idag! så stort grattis till henne!
Jag gjorde även ett desperat försök att hitta damsugar påsar till våran dammsugare idag, men det finns inte och ingen argare än jag!
Ser ut som en svinstia hemma och jag gör allt för att inta vara i den ,så jag ringde herren i hushållet och informerade om den roliga utgiften...Ny dammsugare!

Jag känner även hur otroligt tråkigt rent utav så jag släppt en tår att vara utan mitt lilla barn, Doris!
Försökte få Niklas att släppa hem hon idag med hanna och dom men han var inte intressead så det är bara för mig att uthärda till på onsdag, riktigt tung!
Förstå så hemsk jag kommer att bli när jag får ett barn;)...SEn att jag saknar henne mer än Niklas det är ju en annan 5a;P

Efter fikat ska jag fara förbi rudde och linda och hämta gangster(?) kläderna som kommit,har jag tur är dom hemma & man får se lill prinsesn;)...även dom:P

lördag 18 april 2009

Japp

Har just konstaterat att det spelar absolut ingen roll hur många gånger jag kollar in alla hus på hemnet, jag tycker ändå inte om dom!
Hur svårt kan det vara att hitta ett "nytt" hus med stora yta stora fönster, gå in garderob + många sovrum med stort garage och en tomt på i alla fall 3-5 000km2 det undrar då jag i dag, så ahr ni svar är det bara att skriva på kommentarerna här nedan för;)

Svett och kåda!

Igår när jag slutat 22,00 styrde jag mot Lif där resteradne satt och drack och hade det trevligt klockan närmade sig utgång och vi packade ihop oss alla 8 i 740 som ett äkta tattar lass och styrde mot stan, där även jag beslöt mig för att följa med och då mina vänner hade jag kläderna jag tog på mig på morgonen (skitiga & luktade svett) morgon frillan(säger allt!) + sminket som togs på 10,00 på morgonen jag såg ut som jag kände mig, väl där så upptäkte vi att det var en hel drös med "konstigt" folk, folk man aaaldrig har sett eller ens visste fanns, men efter ett kort stillsamt försök på dansgolvet x antal klapp om magen och en som försökte propsa på att bjuda mig på en öl så kände jag att på min tid var det bättre;P dvs för ca 5-6 månader sedan:) sen så är det fortfarande lördagar som gäller...så efter ca 40 minuter så var det hemgång erik och ida for efter 2 och sedan så surrade ja med johanna lite i tele så kl vart närmare 3 innan jag släkte ner väckar klockan hade jag så glatt ställt på 10! och till saken är då den att jag är "bakis" idag!
Vi gick och åt ett skrov på morgonen och sedan skjussade jag pojkarna till LIF, nu sitter jag och försöker få i mig kaffe( som jag inte är imponerad av längre) för att slippa mobilkamera funktionen i min hjärna...detta mina damer och herrar är humor!=)
Jobb.Nu för att sluta 17,30 för att börja om 21,15 inte alls nå kul!

fredag 17 april 2009

Senare..

Eftersom jag kanske är den sämsta människan på IT världen förr på slutet av 80 talet så är jag säkert den enda som missat detta tidigare... men oj så himmla vackert!


http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Inte bara jag!

Träffade Madde H och IdaP på stan idag, och det är inte bara jag som är het, Ida hade redan köpt något till våran Bäbis, men det skulle vi så klart få senare så det är inte bara jag som är het;P

Sitter och kollar på IKEAs hemsida, kom ju på att vi måste köpa en madrass till spjälsängen...det fanns inte bara en:P tror det blir Niklas som får åka och handla ..innan jag skulle bli klar=)

Om in undrar hur jag kan ha tid och sitta hära så är det för att jag skriver så otroligt snabbt och dom boende vilar efter min super middag med efterrätt på det=)

Men nu måste visst även jag äta!
Trevlig frdags kväll alla!

Hus!

Jag måste bara få fråga (jag tänkter "högt");P
Varför är det så att det bara finns fina hus,kanske inte just nu men i överlag!.
Och till vettiga priser i ROSVIK av alla ställen, vi vill ju faktiskt bo i en håla, by:P men nej nej inte kommer det ut nå hus där inte...kommer sluta med att vi bor på mellan gatan;P

Fynd!

Idag var det så klart dags för en lunch, för er som missat det så är det obligatoriskt fredagar med en fika eller lunch men idag så vart vi uppdelade i ett pojkgäng som fikade på lyktan och ett tjej gäng som tog en lunch på så klart nodo..dom har absolut den bästa maten super god sallad och farligt gott bröd=)

Efter det så begav vi oss på en snabb förstöra pengar runda och jag lyckade hitta mig en jacka på veromoda som jag så klart inte hittar en bild på med det var i alla fall en klockad modell med högkrage och jag valde tillslut en grå...jobbit med att inte ta svart men jag var Wild and crazy;P sen är den så mörk att jag trode först den var svart så.. men men:P jag kan då växa i den och hur bara är inte det:)
Är absolut inte kul att gå omkring i Didrikson jackorna på stan och vid roligare tillfällen än prommis med hunden och jobbet så jag är nöjd...sen kan jag glöma mina snygga skinnjackor i sommar;P
Den fyndade jag då för exakt 199,95 edsatt från 599,95...Fynd:)
Sen så var vi ju så kalrt tvungna att springa in på lindex där jag fyndade



Fast det var ett annat mönster på den ,det var blommor och apor, fast samma färger,men skit snygg=) Det fyndade jag för 69,50, ta 2 bet för en:)
Föga förvånad var jag när jag skulle springa upp med grejerna innan jag skulle åka till jobbet, dörren stod på vid gavle och där arbetade dom för fullt med att stoppa in bredband(?) jag beklagade att jag inte hann koka kaffe åt dom men saften ordnade jag=)

Efter jobbet som för övrigt än så länge går klockers ikväll så åker jag till LIF där resterande tillbringar kvällen med en öl eller 2 så jag förmodar att jag ska skjussa in dom senare och kanske att även jag visar min nuna ute ikväll,...var ju bara 4 månader sen sist så man vet aldrig..förmodligen kommer jag vara så slut att jag far hem i alla fall men man vet aldrig:)

torsdag 16 april 2009

sanningen!

Alla bloggar jag läser och alla jag pratar med så verkar alla från dag ett av graviditeten bara tycka det är underbart och oj så skönt att få en mage mm...
Sanningen är faktiskt den att jag tycker det är sjukt jobbit att gå upp så mycket i vikt nu i v17 så har jag gått upp lite mera än 8 kg och tro mig det syns och känns, ja jag vet att det försvinner och jag har hela livet på mig och banta ska njuta av denna tid osv osv...men jag gör det inte!inte just nu
Klart det är kul att vara gravid och vart enda litet livs tecken i magen är UNDERBART jag skulle inte vilja vara utan denna upplevelse men samtidigt är det så otroligt jobbigt,finns ingen som passar inget utav det jag äger!
Det är en sak att magen växer det är faktiskr rent utav vackert med gravida kvinnor,..andra men inte på mig:P

läste i en av böckerna vi fick av BM tillslut kom jag på vikt uppgång där det stor ...i dagens sammhälle är det så pressat på kvinnor ang vikt så det kan vara jobbit att gå upp i vikt..mm (inte citerat)
så sant så sant!

jag är en ytlig ytlig människa !



En då mycket mindre jag!



Nej nu har jag tyckt nog synd om mig själv, så nu blir det duschen sedan sängen!
God natt!

Trött

Doris
ännu en dag som absolut inte blev som den skulle...hatar dessa dagar!
Ialla fall efter om och men så la jag ner& vilade somnade så klart och oj så skönt...sabina väckte mig och vi hede oss ut i blåsten,tränade hundarna lite gran och det behövs inte mycket hjärn gympa för att få Doris helt slut, men det gick helt ok idag(jag var mindre motiverad)...mitt mål är ju att en dag kunna ropa "stanna ligg" när hon springer lös...på håll dvs, som en vall hund och en dag kommer hon klara det, hon uppskattar dock buset som kommer efter träninigen mest!:P
men vem gör inte det?
jag ides tyvärr inte fara till tessan idag eftersom jag inte kom på hur jag skulle ha gjort med luggen...
Tessans snygga mörka under lugg

jag i sne lugg....hmmm???

hur kommer det sig att alltid då jag ska klippa luggen så ändrar jag mig i sista sekund och vill spara ut den...men vill jag de:P`?

onsdag 15 april 2009

kanske inte min dag idag!

ojoj oj denna dag började ju så bra, men sen så höll jag på att hungra ihjäl där kring 4 och innan jag lyckades flörta med nikals så han for och köpte kyckligen som vi glömt köpa så han jag somna på soffan en kort stund och sedan var min dag inte som det började,..känner att jag blir irriterad för minsta lilla och då är det inte kul!

Ialla fall vart det enchiladas (stavning) till middag och det var suuuper gott! sen kom mackan och stina på besök så då tog vi alla och gick en kort liten prommis trode det var varmare ute när det var så himla fint väder men där vart vi lurade var ju bara 3 grader och nu förtiden känns det som -30 men det var skönt att ta sig ut en väng för jag har fortfarande denna huvudvärk och yrselhet... ska nog gå och dricka ett glas saft!

Sen ska bara tvätten hämtas upp innan jag dyker ner i obbetsängen så jag förhoppningsvis kan vara något så när pigg på jobbet i morgon!

I morgon åker kanske min nu mera särbo(eftersom han tillbringar sim mesta tid i vougga;P) kanske tillbaka dit igen, ingen mera lessen än jag så jag hoppas på dåligt väder så han stannar hemma!=)

slut för idag

oj så skönt med en super kort dag idag, 8-13...så jag fick mina 8 timmar i natt samt en underbar dag på jobbet,..kan ju inte bli annat med detta väder, så nu ska jag ta med mig Doris ut med johanna och sara, så får vi hoppas vi hittar en plats där det inte bllåser som vi kan njuta av solen ett tag även denna dag:)

tisdag 14 april 2009

V 17

2 bilder på tjock magen i V 17 och nu har det börjat hända grejer minnsan, bjuder på hel sexiga bilder i riktigt gamla fula troser och ny insmord kropp som glänser härligt ...tycker dock att den ser mindre ut utan tröja så jag tror jag får bjuda på en sån nästa gång;)




Emma ljunga cerox

japp det stämmer även idag är det bäbis snack som gäller...stackars alla som umgås med mig, om jag längar tills ungen kommer ut vad ska då ni göra;P

i alla fall har någon någor att säga om emma ljunga cerox?
i stunden är jag inne på en sån, men som Niklas just sa när jag försökte prata med han om det, du hinner ändra dig jag är inte orolig:P

Tur

efter 9 timmar med mig på jobbet var hanna inte sugen på att gå med mig på stan:P men i samma veva så pratade jag med sabina så hon följde mig en sväng,vi gick till jullan på Indiska där jag hittade lite, en kläning en kjol och ett långt linne/klänning(under kläning) sedan så gick vi av slumpen in på Vera där Sabina hittade ett par jeans hon propsade på att jag skulle prova men jag var inte imponerad men glad är jag att jag gjorde det för äntligen hittade jag ett par byxor det är ett par jeans som inte är snäva men inte bagy och i midjan är det en ca dm resår band så magen kan fortsätta växa i dom och jag slipper gå i troser på jobbet...så ingen gladare än jag!=)

Nu är det Unga mödrar sedan ska vi till mörtis och hälsa på tessan och jimmy och se hur dom börjar få det i huset samt att niklas ska få sig en vvälbehövlig klippning!!!
hon ska än få ge sig på min lugg hade jag tänkt men hur jag vill ha den är den stora frågan...tips?

måndag 13 april 2009

Nässprary

Nässpray är min bästa vän för tillfället,men nu har graviditets nästäppan gått över till en förkylning!
men jag kör inte med nezeril för jag vill absolut inte bli beroende uten jag har kört med olja och koksaltlösning, men i helgen tog mitt slut och dom hade bara Nezeril på handlarn i jäkkvik så i morgon måste jag gå och införskaffa ett som jag inte kommer bli beroende av, för jag använder det inte bara en gång per dag!

Ikväll har vi sett cesear och det handlade om en hund som var rädd för allt till och med hemma, men i slutet så vart det så klart en ny hund och oj vad jag grät..verkligen värt att se, han sa själv att det var den räddaste hund han haft att göra med...!


Vi misslyckades med att se Marley & me idag, går så sakta att ladda ner hos oss så det får bli en annan dag, tror det blir en film på tv innan sängen som inte är långt borta...ska ju upp 6 i morgon bitti efter flera dagars ledighet så det kommer bli tungt!
Maten vi åt i dag rekomenderar jag , smak messigt lite som lassange med godare enligt mig=)

God Natt!

Bitter

Jag känner mig lite bitter just nu, har absolut ingenting att ha på mig och efter ett samtal med mamma som sade att jag måste tillåta mig själv att köpa kläder osv och inte bara tänka att jag inte kommer hinna använda det för det slutar bara med dagar som denna...jag känner mig fet och bara gråter när jag försöker ta på mig något...när leggingsarna skär in lite varstanns så är det dags att inhandla nytt!!

Sedan när vi gick och handlade så gick vi på coop ist för ica för att det inte skulle bli så tungt att bära hem, men det mina vänner gör vi aldrig om för väl där så kommer det en lång smal blond brutta som fick allt och självklart så spanar niklas in henne och tror han är så smidig och jag inte ser...följer efter mot grönsakerna, han som aldrig äter grönsaker skulle helt plötsligt ha allt!...tror ni hans gravida hormonella flickvänn var nöjd??!?!

Sen så är jag så evigt less på att ständigt vara pissnödig, i fjällen han vi bara sätta oss på skotern sen så var jag pissnödig...innan vi gick och handlade så pissade jag sen när vi kom hem lika så...fortsätter detta så kommer jag stoppa in en kateter, hahaha:P


Nu ska vi äta, niklas ringde jugge och fick ett recept av han som dom åt i tärnaby som jag tror kommer bli smaskens!

Kokar penne makisar
steker köttfärs med taco krydda och purjolök och krossade tomater med smak
blandar detta med pasta grädde häller i en ungsform och på med riven ost ...in i ugnen för gräddning!

Tror det kommer bli smaskens, sen hade vi tänkt hinna hälsa på robban och joanna för att se deras nya tillskott men jag tror det får bli i morgon för nu har jag hunnit få huvud värk...slarvat med mat och dryck idag!
så i stället blir det nog en film ska försöka ladda ner marley & me fick inspiration av malin=)


Bilder från helgen kommer upp inom kort i alla fall:)

Väl hemma!

Nu är vi, ja niklas följde hem=) hemma!
Har haft en super påsk med supber bra väder,god mat och trevligt sällskap!
Dock har jag varit mera trätt än dom andra som lyxat till det med ett glas vi eller så på kvällarna och då har jag krypit ner under täcket och släkt dom 2 gröna! men det har varit underbart att få sova och vakna tidigt på morgonen och känna sig utvilad!
Ena dagen åket jag pulka med jåmpa och hundarna bakom sabina med livet som insats, jag skrattade så jag höll på att pissa på mig, =)
Sedan har vi varit ute hela dagarna och ätit gott, synd bara att vi inte även packat med oss middagen för vi var ute till 6 snåret hade passat ypperligt med middagen oxå ute men nu har vi lärt oss till nästa gång!
Igår åkte vi ner till jäkkvik och i vanlig ordning var med på jäkkviksnappet men lite annorlunda för i år så fick jag en fisk, och jag tror alla som var där hörde att jag fick den med=) ingen nöjdare än jag, känndes som att jag vann fast jag kom på 25 plats!
Mona kom på 5 plats pär på 7 jag på 25 mamma på 26 mormor på 35 och niklas nilsson på 36(?) plats sen hade våran stuga sålt en massa vinst lotter så det var ett bra år i år=), vi stannade i jäkkvik tills på kvällen sedan körde vi till vougga igen där jag gav upp och somnade medans niklas gick till husvagnsgrannen och spelade gin runny halva natten=)

och så otroligt skönt att komma hem till en städad lägenhet, fast klantiga jag hade glömt ta ut soporna när jag for...men tur så luktade det inte!
Nu har niklas gått igenom posten som han fått när han varit borta så nu sa vi åka och handla för det ekar tomt i kyl skåpet!


Hoppas alla andra har haft en lika bra påsk som vi haft i år!

torsdag 9 april 2009

Jobbet.

Jag sitter på jobbet och inväntar att lunchen ska bli klar, idg har jag och anna surrat på om barnvagnar och inte har jag blivit klokare, förutom att det är bara att fara och testa :) men varje gång man pratar med någon om det så får man nya tips och råd vilket är bra!=)


Markus ska med så jag åker med han, lars och amanda kör upp själva.. men kör försiktigt upp alla för Johanna och Jens har kört av vägen nu i morse på vägen upp så bara att ta det försiktigt!

nu är det lunch sedan bara 3 timmar kvar tills jag slutar och då ska jag hem och släppa ut D för att packa det sista och då åker vi förhoppnigsvis inte så långt efter det, tror M skulle in och handla men när en karl handlar brukar det blir "färdigmat" ex palt, fädrdigskuren och hamburgare så jag tror det kommer att gå fort.
sedan är det bara några få timmar innan jag ätligen återförenas med min älskade igen;)

Som sagt Trevlig påsk på er och be om bättre väder!

onsdag 8 april 2009

Glada nyheter..

Glada nyheter sprids fort;)..
jag kom just hem från lunchen som även idag vart på stan ( måste sluta äta ute:P) med johanna hanna och markus, mycket gott och trevligt vi han surra och självklart lösa diveers världsproblem som vi verkligen har att göra med:P

Väl hemma så satte jag igång att tvätta lite nödvändigheter till helgen, självklart så gör jag aööt i sista sekund, nu ska jag ut med D en sväng och då åker vi till North zoo och köper mat åt henne( som jag så klart inte heller gjort)..
har i alla fall skoter kläderna redan där så jag ska bara packa ner lite kläder så är vi sedan redo för att åka i morgon direkt efter jobbet=)


Risken är liten men om jag inte skriver mera så ha en trevlig påsk=)
och i samma veva jag skrev denna mening så började jag undra varför har vi påsk? som med allt annat en anledning att vara ledig?:P

tisdag 7 april 2009

Kladdkaka

Efter unga mödrar, som för övrigt inte alls var nå bra idag.. så begav jag och doris oss på en prommenad, jag var jätte sugen på att gå en lång skön kvälls prommis men efter ha gått 5 minuter kände jag suget efter färdig kladdkaka, den man köper i frysdisken på ex coop så efter ett samtal till johanna så var "kvällsfikat" fixat till andra avenyn=) så nu har jag kommit hem och hade tänkt krypa ner i sängen för att äntligen(förhoppningsvis) få sova en hel natts sömn!


Godnatt på er alla!

Städning

mankan städa på många olika sätt, idag vart inte en bra en men rent vart det och det är det som är meningen men det hela..

Idag bytte samsugspåsarna som självklart var fel, men tror ni det fanns till våran dammsugare...NEJ!
inte på coop, Ica,Expert eller clas olssons så jag gav upp gick hem och skurade, skurade, bytte vatten bytte vatte,...äntligen kan man gå här utan att det kanastrar och har en hel drös med hund hår och dammråttor under sockarna!
men före jag tog tag i det så kom mackan hit och gjorde våffelsmet och gräddade våfflor och då kom johanna och hanna och åt...super gott med lite hallon glass till, så nu är jag mätt och belåten (för ett tag i alla fall:P)

Besviken jag vart idag och niklas inte fått papprena han skulle ha för att komma hem för en dag, så han fick jag inte se idag...=/
Men å andra sidan vart det klart hur jag ska ta mig upp, jag och lars kör upp torsdag em och förhoppningsvis följer amanda också med:)

Nu har jag johanna på besök och jag sitter här, trevigt värre men så är det när man är nere i ett krafrigt missbruk...blogg träsket :P

måndag 6 april 2009

Huvudvärk

i morse när kl ringde 5,45 var jag inte intresserad av att stiga upp och inte Doris heller fick dra ut hon och tvinga hon att vakna, tillslut så åt hon och följde pålgsamt med på en prommis väl hemma så hoppade hon upp i sängen och lade sig igen, det hade även jag velat men inte det!
på jobbet sprang tiden bort fick smita kvart i 12 då för att träffa frida med familj på stan innan dom skulle bege sig mot Malö igen, alltid lika kul att se hennes vackra nuna!
Sedan hem äta en smörgås och lägga mig med veckans huvudvärk..trost jag druckigt vatten vatten saft saft tee tee hela förmiddagen,...markus ringde jag sade att jag skulle lägga mig så han var självklart tvungen komma och retas lite, han for och jag somnade så jag missade middagen vaknade strax efter 4 och 5 skulle jag vara tillbaka på jobbet, johanna som jag hade lovat middag får den en annan dag;)
Tänkt äta lite på jobbet men där sprang tiden bort och massor att göra hade jag, vilke är kul i sig men lever man för mat så är det inte det bästa... så väl hemma gick jag och Doris på en prommis förbi coop där jag äntligen köpte sammsugar påsar(säkert fel efter, hur ska jag junna veta vilken dammsugare vi har:P)
samt hundbajs påsar och mikro äcklig pizza så jag skulle få i mig något så nu ligger jag fort farande halvhugrig mega trött och ont i skallen så nu ska jag avrunda och hoppa ner i sängen så jag får en mättare dag i morgon:)

Fick däremot ett roligare beskes idag, Niklas kommer nog hem i morgon eller på omsdag för att fixa men något så då blev ingen gladare än jag att få träffa han och slippa köra upp själv på torsdag!=)

Nu ska jag lägga mig så jag får pussa på han i mina drömmar;)

söndag 5 april 2009

äntligen

äntligen hemma, varför stannade jag inte hemma och gick och la mig`? nog var det trevligt att surra bort filmen men ack så onödigt!
jo nu josse har jag lagt upp en bild åt dig, dock så har det inte hänt något sedan 3 veckor tillbaka det enda är att vågen nu står på + 7 kg så där mina vänner händer det en hel del och då är vi i V 15...16 (i morgon?)
det längtar jag mest efter just nu att få veta i vilken vecka vi är säkert + när det byts...var inte lätt sist med en spratlande bäbis!

nej helt sjukt att jag sitter här och skriver när jag verkligen måste sova,God natt

Niklas om du råkas läsa så saknar vi dig väldigt mycket nu är jag less att ha din rännandes och vill inget annat än pussa på dig och surra med på kvällarna!
emeli kanske kan leda din till min blogg annars så du får en lite kärleks förklaring;)

med tvingad

idag kom ju mamma som sagt på middag och sedan ringde sabina och frågade om jag ville komma och kolla på agilletyn för att se om jag tyckte det var nå intressant, och det såg verkligen kul ut så det ska vi testa till våren.:)

Väl hemma så ringde markus och jåmpa och ville att jag skulle komma och se söndags filmen, jag var absolut inte imponerad ville bara vara hemma och sova men efter ett x antal samtal så var det bra att bege sig till lif för att slippa höra deras surr;P
Nu måste jag försöka se filmen, ska bara lägga upp bilderna på magen så nu får se hur stor skillnad det är på magen från morgon till kväll



Detta är på morgonen..




på kvällen, förstå så stor skillnad det är:)

ett ljus

nu fick jag ett ljus i tunneln, mamma kommer hit och äter med mig, vart bakad potatis med nå röra, men oj så trevligt och i morgon ska johanna komma och äta med mig=)

det finns för tillfället en changs i miljonen i alla fall att vi Kanske kan ha en changs på ett hus;P lång historia kort ett hus vi är intresserade utav som ska och kolla på en lägenhet och får dom det så ska huset säljas :)

Inte bra

jag skulle vara med min KP nu men hon vägrar svara och det uppskattar jag inte, sedan när jag var och handlade så tyckte jag verkligen inte att det fanns någon mat, i alla fall som jag var sugen på så jag kom hem med bara frukost mat så vi får se vad jag hittar på....men självklar så kom jag hem utan hundbajspåsar samt dammsugs påsar så nu måste jag lik för b.. en sväng till affären igen, sen hur lätt är det att veta vilka påsar man ska ha, bara det är ju en hel jungel.
vi måste verkligen sagga oss en bättre dammsugare men ack så tråkiga pengar..


Nu ska jag försöka inspireras till lite mat så att vi sedan får knalla i väg på en ny prommis till affärn..

Söndag

ój så tungt det var när klockan ringde i morse, men det var bara att stiga upp och göra sig klar för att ta Doris på en prommis innan jag begav mig till jobbet...men jag hade verkligen viljat lega kvar,...inte vart det nå lättare när jag kom på att jag ska upp ännu tidigare i morgon..05,45!

Mitt i all stress när jag sprang om kring i bara underkläder upptäckte jag vilken kostig form magen har tagit sig nu,så jag var tvungen att ta ett kort så får se när jag kommer hem om jag fick med den på bild=)..sen ska jag även ta en bild ikväll för den ser helt annorlunda ut på kvällen motför på morgonen...på kvällen har den väl hunnit få i sig lite mat och tjocka till sej:)


Är lugna gatan här på bygget, dom passar på att sova,..det skulle jag med ha gjort om jag bara kunnat=)
Efter jobbet ska jag som sagt vara med P och till min fasa så måste jag även handla idag..sedan ska jag hoppa isäng senast 22.00 idag så jag kanske är lite pigg i mogon!

Nä nu måste jag ta och stöka på lite hära!

passa på alla lediga att ha en underbar dag i det vackra vädret=)

lördag 4 april 2009

störande

jag sitter på jobbet och har en jätte bra kväll, men jag började just fundera för jag har haft en massa känningar i magen idag, inte som fjärillar som det har varit förut utan mera som puls aktigt så jag fått sätta dit handen och trycka lite, helt underbart men jag blir så nyfiken på vad det är:)
Sen så vet jag ju inte exakt hur långt gången jag är inte i dagar, vet egentligen inte när veckan bryts för det kunde hon inte se exakt på UL så jag vet bara V 15 och eftersom vi var på UL i måndags så byter jag väl till V 16 på måndag,..
Får veta den 23/4 "exakt" hur långt gången jag är samt när bäbis är beräknad...spännande:)

Nu ville dom visst ha nå slisk på stället så det får bli glass med bär och varm choklad sås....mumma =)

Lördag- jobb!

Idag sov jag äntligen ut, vaknade i vanlig ordning kl 8,10 men somnade fort om igen och det var skönt!
jag skulle börja jobba 1 men då jag for och tankade bilen ringde dom från jobbet och de var bara en hemma så jag fick börja kl 2 i stället och ingen gladare än jag, är absolut inte sugen på att jobba idag, men det kommer nog gå bra, känns värre i morgon med morgon men det ska nog gå bra det med=

Pratade nyss med niklas och han vet inte hur han ska göra i veckan, hoppas det är dååligt väder och att han kommer hem en sväng, saknar honom!
Måste även fara och köpa dammsugar påsar nu funkar inte bara med att skura, är så sandigt och dammit överallt, hatar verkligen våren när allt ska följa in,..sen har ju våren så klart sina fördelar=)
I morgon när jag slutar ska jag vara med J som jag är Kp åt,blir trevligt men oj vad jag längtar till påsken att bara så slöa och äta=)

Ha en bra lördag allihopa!

fredag 3 april 2009

Lindas arraksbollar:)

receptet på arraksbollarna superenkelt är det!- Lindas ord =)

1 paket sockerkaksmix & 2 msk kakao blandas ihop.
Smält 100g smör eller margarin, tillsätt det med det andra och häll även dit 1 dl arraksessens (satsumas), arbeta ihop.
blir väldigt lös så ställ in i kylen en stund så det blir lite fastare konsistens. rulla sedan bollarna till önskad storlek och avsluta med att rulla dom i brunblandat strössel :)
hur enkelt låter inte det ?! =P


måste provas göra för dom var jätte goda, menör ingen ett tips jätte sats då det finns stor riska att alla äts upp på en och samma gång;P

bra dag för början till slut

har haft en jätte bra dag idag, även på jobbet har jag fått mig några skratt:)
Lars var nyss hära och hämtade sig en telefon,han var visst utan så då passade han på att busa med doris ingen gladare än hon:)

gav hon ca 1dl av maten i hennes aktiverings boll idag och som hon älskar det, hon går omkring och bär på den sen, tror hon ska få den på fylld:P

är så himmla trött att jag redan ligger i sängen, hade tänkt läsa lite innan jag släcker dom 2!

måste bara skriva en fråga sabina ställde mig och ninnie idag:)
S- klär man på barnen när dom är"nya"?...
vi - nej då är dom nakna tills dom är stora:P
summan av kardemumman, vi hoppas sabina väntar ett tag till med att skaffa sig en bäbis=)
h
jag har även kommit på ett namn till idag som jag ääälskar,Herman ..hur sött är det inte?=)

UVI

min stora bäbis Doris har fått uvi igen, hade det när hon var valp och nu har hon fått det igen...så mycket vatten och citron samt c vitamin för donnan, och idag skulle hon få en tråkig dag var det tänkt men jag tycker så synd om hon så vi tar det en annan dag=)
nu har jag hanna sabina och ninni lunchat på nodo, super gott vi satt kvar ninni for och fixade nå papper och då kom mackan en sväng men lika fort var ninni tillbaka jag tror vi satt där och surrade i över 2 timmar om diverse=)
sedan vart det att kolla på lite bäbis kläder men efter som jag shoppade igår så höll jag mig idag, nu ska jag rasta doris för att sedan bege mig till jobbet, kom även på att jag måste tanka bilen och det måste vara den tråkigaste utgiften som finns,...
jag vart dock glad att jag valde att stanna hemma i veckan, hade tänkt följa niklas upp över helgen men hoppades på jobb så jag stannade och tur var väl det för nu jobbar jag hela helgen samt till veckan så onsdag är enda lediga dagen och då sa det packas för torsdag åker vi upp och blir där över påsken=)
nej rasta doris innan jobbet..

inte det

inte vart det nå mera sova hära inte, Doris har haft full damp till nu, justt när jag ska stiga upp då går hon och lägger sig!..mord i sinnen:P

idag såg jag framemot en kång skön prommis men när jag tittar ut så vart jag inte alls imponerad av vädret måste jag säga,så vad det blir av dagen förutom städningsn får tiden utvisa...
nu är jag hungrig som en varg men vi har så gott som ingenting hemma så jag måste även åka och handla,sen höll jag på glömma bort att jag även jobbar:)

8.,00

efter ha legat och vridigt och vänt mig såtyckte jag att det var dags för uppstigning,...kl var bara 8 jag tänkte vägra med då kom emeli på besök...ndj nu måste jag läägga mig ett tag till:)

torsdag 2 april 2009

finnar

sen jag vart preggo så har jag finnar på axlarna och dom ger sig aldrig och det är så otroligt äckligt så när vi duchar så får niklas skrubba och skrubba men nu när han är borta ser jag dom växa....huvva!

hann så klart inte skura och dammtorka idag för så klart han jag somna en sväng för att vakna ca en timme efteråt i paniken, kl var då 5 jag hade inte hunnit äta middag och hanna och malin kunde inte följa på klädpartyt johanna visste jag jobba så jag mer eller mindre tvingade sabina att följa, bara för att:P
väl där så var det super trevligt, hittade ett litet baby set med byxa body och en mössa samt en till linne body med korta ben som var så super söt:) fanns inte så mkt baby kläder men trevligt sällskao och sjukt gott fika, så linda nu vill vi att du lägger upp receptet på dom dära bollarna som din mamma och syster gjorde, GODA!=)

efter det så hade sabina bestämmt fika med sara så jag följde till stan och hörde med johanna så vi gick en kort sväng med det var trevligt, nu kämpar jag för att hålla upp ögonen så det blir john blund för min del nu:)
finns det nå snark medel för hundar??:P

God natt!

flåttigt hår

jag måste verkligen tvätta mitt hår...

har gått en sväng på stan med sabina enbart för att rasta hundarna, väl där så tråffade jag bland annat lina och hennes söta som leo...henne höll jag där emot inte på att känna igen=)
sedan ringde det som aldrig förr i telefonen och självklart så träffade vi så gott som alla jag känner:)
köpte en aktiverings boll åt Doris som hon nu lyckats få under tv bänken och jag orkar inte ta fram den för ca 8 gången så hon får vara utan ett tag!
har just renbäddat sängen och kom fram till att enda sättet att inte få in all pites sand i sängen så är det bara stiga upp och bädda sängen på morgonen,och hade tänkt ta tag i dammtorkningen och skurningen men kände att jag behövede en paus med en halv äcklig banan och saft glas, idag har jag på mig min nya VITA tunika och när jag böjde mig ner för att ta fram doris boll så hoppade hon så klart mee sina blöta leriga tassat på över min rygg för att ta den, då in i tvätten efter en nästan hel dag:P

nej nu var pausen visst slut innan jag somnar hära!

hemskt

natt sömnen har inte innfunnit sig av diverrse orsaker bland annat så har Doris börjat klockan 3 i natt att gnaga närgiskt på sitt ben, så till slut så fick jag henne att lägga sig, men då var det dags att stiga upp,...sen att det blir ljust tidigt gjorde det inte lättare...

nu har jag ätit lunch nu ska städningen på börjas...mindre kul:)

onsdag 1 april 2009

Obs bäbis snack som vanligt:P

jag är lessen men även detta inlägg kommer att handla om barn mm ;P

efter promenaden så for johaanna och sara och jobbade så sabina bjöd in sig på kaffe hos mig och det slutade med att hon for nu så vï hade väldigt mycket att surra om,trevligt trevligt!

efter att vi löst diverse världs problem så for vi till barnenshus och hämtade ut babyboxen som jag fått via libreo...eller var det pampers??;P den innehöll blöjor filt leksak tvättlappar diverse informations blad samt YES DISKMASKINMEDEL:P varför?
väl där frågade jag även om det fans någon 3 hjulig barnvagn som man kunde ha sittdelen mot sig, och inte bara framåt, det fanns bara en sån vagn!...en!
så då frågade jag vidare och då sa hon även att den är super om man bor i en stad samt att gå på stan vagn, efter som det blir 3 hjul som får ploga sig fram på vintern så blir det tyngre att köra den än en vanlig 4 hjulig och efter som året mest består av vinter och slusk samt vi har hund som då kräver viss motion dagligen och då inte inne efter stans gator + att vi vill bo i en by...så nu måste jag verkligen börja tänka om...men men tur vi har tid i alla fall:)
åå jag är så het och vill att barnet ska komma helst i morgon, detta med att vänta 9 månader är inte min grej alls måste jag säga=)

Nu ligger Doris och snarkar brevid mig och jag har ny ätit, missade så klart unga mödrar idag med så nu blir det lite slö tittande innan kvällsrastningen för att sedan dyka i sängen!

Attans glömde springa på åhlens och köpa en bok idag med, någon som har något att rekomendera hellst sanna, självbiografier!

Onsdag

oj så glad jag vart idag, jag var hel säker på att det var Måndag så det var en possitiv överraskning så hära på 1 April

Efter en väldigt kort arbetsdag så for jag på Nodo och åt en god lunch med Malin och en arbettskamrat till henne=)

Nu inväntar en prommis med Doris och Johanna & Nille Sabina och hundarna så det blir skönt att ta sig ut i detta härliga väder!

har även skrivit en att göra lista åt mig själv som jag måste börja ta tagi när jag kommer hem, känner inte alls att jag var sugen på det ida, men men!