Om mig

Jag lever ett underbart liv med min kära sambo Niklas och våran hund Doris & nu väntar vi vårat första barn!

lördag 28 februari 2009

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Sara
Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Linnea
2. Ett ord på fyra bokstäver:Lata
3. Flicknamn: Linn
4. Pojknamn: Liam
5. Yrke: Lastbilschafför
6. Färg:Limegrön
7. Klädesplagg: Linné
8. Mat: Lasange
9. Sak i badrummet: linnsvätska
10. Plats/stad: Luleå
11. En orsak att vara sen:Lastbilsolycka
12. Något man skriker: Latjävel
13. Film: Love acully
14. Något man dricker: Lingondricka
15. Band: Lambretta
16. Djur: Leopard
17. Gatunamn: Lillpitevägen
18. Bil: Lambogini
19. Sång: Living on a pray

Jag utmanar Maria, Malin , Linda, Hanna, Johanna,Amanda, Emelie

13+1 obs Emeli varnas för grov text

Herre gud vad glada nyheter sprids fort!
V13+1
Visst är det så att efter en som jag ser på det förtidig utlösning eller en blöt slemig fläck som jag satt mig på, väntar en till i familjen!;)
Nu när det hunnit sjuka in och halva pite vet om det så känns det bra, var ju så att vi ville vänta med att berätta det för det är i mina ögon fortfaranade väldigt tidigt men fort vet en om det och ännu fortare vart det fler då:P bara att hålla tummarna att allt går bra!
bästa av allt är ju att Malin kommer att bli tjock med mig=)! så vi kan banta ikapp sen!=) haha
Så nu vet ni vars ni ska sälja alla era gama grjer, ge tips och råd!

Nu gör jag sista rycket på jobbet för att sedan fara och inhandla godis till familjen Ermebring/Engström som har ätit middag och nu väntar på att jag ska komma med den stora påsen=)

Maraja marej !

Idag när jag slutade for jag hem och mös med mina kära som bägge två skulle ligga i mig kändes det som,..vi skrattade så mkt för niklas låg bakom mig och höll om mig då la sig dors bakom honom med tassen på hans skalle och hennes skalle på hans hals, spooningen;)

Sen upp och göra sig klar för att träffa maria på en fika och vi han surra som aldrig förr, trevligt när man kan träffas så där och ha så mkt att prata om, det blir inte den dära pinsamma tystnaden utan tvärt om:)
Vi han även springa och shoppa lite granna , jag köpte ett par gråa "jeans" leggings inte dom i jeans tyg utan dom från cubus. även 3 par troller så nu ska tre bort hemma mitt nya mål om jag inför skaffar nya ska några av dom gamla bort!
även en ny sport BH och en vit T-shirt fast låååång modell, lite humor över det för jag köpte för kanske en månad sen den i svart på Hansens på rea och nu fullt pris på vila men men=) inga stora pengar men ändå!

Här på jobbet så har vi hunnit vara ute och gå och köpa godis till ikväll då vi ska se melodifestivalen!=)

Till veckan blir det klippning för min del då ska jag även äntligen köpa en plattång av tessan så mamma får ta min som jag redan har, tror även jag ska beställa en stor shampoo och balsam flaska utav henne på samma gång=)

Imoron lämnar vi lillbrogatan 06,30 så vi ska slippa stressa innan man har hittat och vet allt, då är det skönt att veta att man har gott om tid!
Snacka om att Doris kommer ha en hel hejjaklack på hennes första innofficiella utställning, mamma och moster skulle även komma och kolla på;) så vi håller tummarna att även dommarna älskar henne!
Nu ska jag googla lite så jag kan börja premunera på en bra tidnign börjar känna att moore inte lockar mig längre;P

fredag 27 februari 2009

ja det finns få ord!

..behandla andra som man vill bli behandlad själv...
bra ord det dära!

Ialla fall så fick jag nyss ett skift byte i helgen som både var till min fördel och inte
istället för att jobba natt lördag jobbar jag dag, vilket innebär att jag far hem kl 8 på morgonen och gör mig klar för att hinna träffa maria på en fika som måste ske senast 10,30 skulle jag tro för att vi ska hinna för att kl 12,30 ska jag fara och jobba till 21,30 vilket innebär att jag missar middagen eller jag kommer väldigt sent ialla fall =/ allt bara för att vi ska hinna på utställningen på lördag för hon som skulle börja tidigare på söndag morogon kunde inte om vi inte böt skift...surt när jag ändå frågat henne för 2 veckor sedan men då är livet!

Nu ska jag göra mig klar sen ta Doris på en promenad och hämta Johannas bil som hon har varit snäll och lånat ut i helgen för att sedan fara förbi jåmpa och mackan för att sedan hämta niklas och åka på middag!

Igår kväll sa nikals att det var färdigt med middagar varje helg han var så less att vi jämt var borta;P..skönt tyckte jag att slippa göra mat men tydligen inte:P

torsdag 26 februari 2009

4år

japp idag är dagen då vi har varit tillsammans i 4 år,..hur det kommer sig att det är just i dag låg vi och disskuterade och kom fram till att vi inte riktigt minns men vi har alltid kört på den 26/2 så utan att ifråga sätta det så kör vi på det fortsättningsvis=)...åren springer bort och mkt har hunnit hända!
Första gången jag var tillsammans med niklas var jag 16 år och oförstörd:P haha

så nu hoppas jag klarn är på väg hem så vi kan avnjuta en middag i hóp samt kanske en kram elelr två=)

Ursäkta damen

ursäkta damen- den kommentaren mötes jag av på carlings idag...
Han- ursäkta damen?!?!?!
Jag- hmmm?
H- skulle du vilja ställa upp och gå modell åt oss på lördag?
J- ALDRIG I LIVET!
H- kan du inte det?
J- ALDRIG,men tack för att du frågade(!?!?) varför jag sa så kan man ju fundera över:P hahaah


Jag har letat och letat och letat en tröja eller nå annat klädesplagg till Niklas idag bara för att jag ville vara snäll och ge honom något men inte hittade jag nått! jag har till å med kollat på böcker åt han, då är det så klart böcker som Berts fredas fräckisar men varför jag inte köpte den det vet jag inte, tror dock jag ska springa och köpa den och några dass böcker som kan vara bra att ha på toan samt en barns tankar bok..hur roliga kommentarer har inte dom,,,?!:P

Nu ska jag mysa sista stunden av min ensamhet innan barnen kommer hem igen;)

onsdag 25 februari 2009

veerkligheten kommer ikapp en och biter en i röven

idag har vi hunnit med mkt vi steg upp duschade mackan kom och vi åt restena från i går till lundh och ingen gladare än mackan och även det för emelis fika!
Sen kämpade alla 3 länge och väl för att få igång volvon..killarna puttade och jag satt i och kopplade;P
Sengick jag till jobbet hörde om sommaren och berättade diverse nyheter,..alltid kul med glada positiva reaktioner!

Dock så kan man bli väldigt sårad hur folk reagerar på ens beslut,dom man verkligen litar på och har närmast sig får man 0 stöd från då mina vänner vändern man om och fara hem och lägger sig och gråter,...ännu mera!

tisdag 24 februari 2009

inte tid

Nu när jag satt hära o lästa sabbes blogg insåg jag att det är andra avenyn så jag måste springa och se det, men då var det ju oskars galan oc ingen andra..hur kan dom göra så när det bara går en gång i veckan!....Ilands problem kan även vara stora!=)

Fick just ett samtal av Niklas nu tittar "vi" visst på bilar i 200 000 klassen..att det alltid börjar kring 100000 sen blir det bara mer och mer...
men då sa vist frun i huset jo den är fin men inte frö dom pengarna...en snyftning från herrns sida och jag vann det samtalet...tror jag ialla fall:P

Går som vanligt jätte bra att jobba, dom sover så det är lugna gatan..ska öggla igenom tv innan jag faler snabbt ner i min bok igen!


tack snällla Emeli som kom med en hel drös ny bakat åt oss idag så jag har hunnit trycka i mig ännu mera fika och sitter och är så mätt att jag mår illa..men det var så gott så det var det värt;)
Då vet i vad jag ska äta till frukost i morgon!
gå in på hennes blogg får ni se smaskigheterna... emeliermebring.blogg.se

TAck TAck Emeliför fikat och Tack för skjussen och hämtningen i morgon du gör mig så otroligt fet när jag får så gott fika och slipper gå;)!

laxpaj

vet inte vars jag fick skaldjurspaj från:P
ialla fall så består den utan en vanlig paj botten fast med ost i!

100g margarin
2,5dl vetemjöl
1dl riven ost
3tsk salt
3-4 msk vatten

sen nagga botten och pensla med ett ägg...låt den vila i 30 min innan den ska in i ugen i 18-20 min på 200g, sen ska den kallna

när den är kalls å ska man sätta på röran som består av

gravad lax
rödlök
räkor
dill
rom(löjrom eller vad det heter:P den man kan köpa på burk på affärn)
citronpeppar
allt ska skäras i små bitar för att sedan blandas med cremefriesh...efter smak!
super gott om man pressar citron över och har en sallad till!...mumma!!

Niklas är i LIF och pular med skotern och jag ligger och håller på att hungra i hjäl, så nu ska jag ringa honom så jag inte hinner dö!:)

Btw så köpte vi en ny glass i går när vi handlade SIA citron med lakris...super gooood!=)

bröllop

på g för kronprinsessan 2010 undra om man blir bjuden?

De var ingen skoter tur för mig idag kände att jag verkligen inte skulle ha orkat köra medkillarna idag och mackan hade inte hämtat någon skoter men så skönt som det var ute +0,5 och strålande sol så gjorde det absolut inget=)

Väl hemma försökte jag skotta av balkonen med en kastrull inget att rekomendera!och niklas var i telefon och jag orkade inte hämta en spade=)

har vi ätit bruna bönor och fläsk till middag och niklas åt en semla efteråt och jag en blåbärswienerbröd...mumma=)

Nu ska vi börja med skaldjurspajen som blir till middag sendare och så ska vi svbba av golvet hära samt renbenbädda=)

Idag

iag harj ag redan hunnit vara ute och gå i en timma först hem från jobbet sen en sväng med Doris!
igår såg jag size zero på 5an hon skulle snabb bantra ner sig på 30 dagar till strl 0,..sjuk vilken efter strävan men så ser tyvärr våran verklighet ut idag..just därför ska jag snart väcka Niklas så vi får äta en riktig frukost men färskt bröd yougurt juice och ägg=)

Idag vet jag inte om det blir någon skoter tur jag känner mig inte pigg...låg och läste alldeles för länge i går och boken lämnade jag tyvärr på jobbet så nu kan jag inte läsa heller, funderar även på att gå på åhlens och se om jag inte kan köpa någon bok på rean...

Nej nu är det lite slö tittande på tvn och blunda en stund.

måndag 23 februari 2009

upptäckt!

I brist på annat så läste jag bb blogg,.. inget jag är stolt över man va fan!:P
Glad är jag då att jag gjorde det för där upptäckte jag att "En shoppaholics bekännelser" av Sophie Kinsella ska bli film.. så hur glad tror ni jag är nu.. har läst 2 av hennes böcker men så fort jag är klar med denna ska jag springa på bibblan och låna dom jag inte har läst!
Super bra och om ni inte tror mig så fråga dom som åkte bil med mig till stholm så jag mest bara satt och läste och gapskrattade!

Nej nu sk jag gå och se sanningen om size zero.kanske man lär sig nångot;P

1500pix

Emeli kom och hälsade på så hon hjälpte mig att hänga upp sista tvätten och även att vika in tvätten snäll som hon var så tog hon över josses jobb och vek niklas kalligar och han blir lika glad var enda gång:P
sen när han kom hem så for vi och handlade E skötte listan N blippade och jag fick packa hela kalaset hamnade på 1500 kr och så mkt mat har vi nog aldrig fått när vi handlat..kul!
självklart skulle min lilla 3 årig testa alla nya barn yougurat i vanlig ordning sen så faller han ju för allt dom gör reklam för så en hel del vart det=)
lätar tills jag gått hem i morgon så jag får väcka upp han och vi får äta frukost med allt gott nytt the och yougurt o färsktbröd mm...mumma!
Och tack snälla Emeli som både hjälpe oss och skjussade mig till jobbet nu när vi är billösa!

Är det bra väder i morgon blir det nog så att vi ska till LIF och köra skoter med diverse folk, men jag o mackan skulle visst köra själva vi kände att vi inte skulle hänga med dom stora grabbarna, så ingen städning vart det nog i morgon heller om inte på em då.
Emeli tog även några plastburkar utav oss för hon skulle baka och hade då även tängt att vi skulle få lite så det var ju super snällt!
Sen tänkte jag ta hjälp utav henne någon dag så hon får hjälpa mig att baka kanel och vanilj bullar!



Nu ska jag göra ett ryck innan jag ska fastna halva natten i min super braiga bok!=)

ändringar,.-

Nu vart det lite ändrigar i mitt schema, har endast en tvätt kvar..som hinns med i dag måste fortsätta i morgon , eller en annan dag!=)
Har vikt in kläderna i garderoben i förrådet i källaren så nu är det borta! kläderna som jag satte i "tvättkorgen" får stå så i förådet tills dom ska upp ides verkligen inte nå mera.

Städningen får vi ta tag i morgon i stället känne verkligen inte att jag ides det idag tror även det blir så med handligen=)

Emeli skulle komma förbi och säga hej så nu inväntar på att hon ska komma!
förstår någon hur lessen i ögat jag är att inte ha någon bil just idag när det vräker ner snö, inte sugen på att gå till jobbet och hem i morgon på morgonen heller för den delen, tror jag ska fråga johanna eller hanna om jag får låna någon utav deras bil tills i morgon bitti!... känner mig verkligen slö!;P


Både jag och Niklas är desperata efter ett hus just nu, om ni bara förstod hur jobbigt det är att bo någonstan man verkligen misstrivs på,..jag skulle inte bli förvånad om vi impulsköpte något bara för att få flytta, men vi vill absolut inte byta lägga eftersom vi inte hör något från trapphuset eller dom andra lägenheterna och jag har aldig varit i en lägga som är så tyst + att våra hyresvärldar är hur underbara som hellst!
har ju hittat ett hus vi vill ha men då ligger det ju självklart åt helt fel håll...alltid ska det vara något!
snälla gode gud gör så att ett hus som passar oss i smaken och priset dämper ner!

1 sak avklarad fler kvar!

Nu har jag äntligen städat garderoben, alltid svårt att avgöra vad som ska bort men denna gång var det betydligt enklare på något sätt!
så nu står det 2 bagar 1 tvättkorg och påse med kläder som ska ner i förrådet och påsen på rödakorset, nu har jag en massa plats i garderoben igen=)

Nu väntar jag på att första tvätten ska bli klar, och den är klar om exakt 3 minuter och då ska det bytas sen ska jag börja städa hära undertiden,Niklas är i LIF och hjälper markus riva toan nere, han ville att jag skulle vänta med städningen tills i morgon så vi kunde hjälpas åt,..men vad finns det annars att göra i detta väder så duktig som jag är tog jag tag i det...sen ska vi och handla och äckliga läggan är som ny igen!...
hittade ett potensiellt hus idag men hur kul är det att köpa ett hus för 1,1 mille och sen måste renovera så man ändå hamnar upp mot 2 på ett ställe man inte är säker på att man vill bo.. så det sket sig!

har suttit och kollat på resor till göteborg så få se om niklas och ev mackan åker ner till göteborg och köper en bil i veckan, det vore det bästa spec nu när 740 totalt laggt ner man måste putta igång den:P


Tvätt tvätt städ städ!

söndag 22 februari 2009

Måsten

har haften bra helg,i går var det middag med tjejerna som var super trevligt sedan så gick vi till oss där pojkarna satt och drack en öl,vi hann även gå upp en sväng till sabina där hon sara och 2 pojkar satt och drack..

Idag har jag verkligen sovit ut, vaknade först kring 8 men efter ett toa besök så infann jag mig snabbt i sängen igen där jag låg till 13,20 och som det var skönt!

Helgen har även vartit lärorik, man lär sig alltid något nytt om människorna runt i kring sig, allt från de elak kommentarerna folk slänger ur sig medvetet till total oförståelse och egoism.och jag har en massa olika saker jag tänker på då! så de vart en liten sån här parantes:P

Vi måste verkligen städa här hemma och tvätta men jag tror nästan att det skjuts på till i morgon,möjligt vis att jag kolla om en tvätt tid så vi kan böja tvätta i allafall för nu är det mesta rena i tvätttkorgen.
Nu hoppas jag karln ihuset snart kommer hem så vi kan börja koka ihop någon middag börjar bli hungrig och vad är bättre än att äta en god mat men det bästa sällskapet!?

lördag 21 februari 2009

Lördag

Idag är det lördag, och vi vaknade av att Doris hoppade på oss och slikade oss i ansiktet samt gjorde alla konster ..på oss klockan 8,05!!!:P så då steg vi upp och Niklas for och körde skoter med pojkarna och jag for till LIF så där var var vi kl 9 fick oss frukost samt följa emd mors fars till lule för dom kunde minnsan inte köra:P haha,,..tror fader inte var riktigt nykter först vi varit i lule=)
efter lule resan for vi in på stålgården i långnäs..verkligen värt ett besök , vilka fina blommor och ljuslyktor osv dom hade där, har tänkt dra med mig tjejerna dit någon dag!
Sen for vi och handlade och har just ätit en sen lunch som bestod av färska tortelini skinka och pasta sås!...mumma!

Nu ligger jag i soffan med datorn i knät och doris på magen så nu ska vi vila en stund innan vi beger oss hem för att göra sig klar inför kvällen, nämligen middag med hanna och johanna i kväll och det kommer bli super gott och trevligt!

Tänkte även hinna köra förbi hos mackan och säga hej!

onsdag 18 februari 2009

cry baby

idag har jag haft en gråtar dag, först för att världen var åt h-vete sen för att jag insåg hur patetisk jag var och sen för att jag inte kunde sluta gråta och sen för att Niklas hånade mig,:P sen grät jag bara för att jag skrattade så mycket när N låtsas grät och muade som en ko!

Efter allt detta gick jag och köpte mig en karramell och gick till Sabina där hon sara och johanna & jens var och försöker se Halloween, men vi har gjort allt annat än sett, vi har disskuterat hur vida folk skriver i sin blogg, skriver i gåtor vilket jag hatar men visst gjort själv mellan varven:P inte snyggt!
S tyckte det var skönt att skriva av sig och utlämna det man själv vill, och samtidigt får folk nyfikna, medans jag tyckte att det blir bara en massa onödigt snack... men som S sa vem bryr som om det!?...det vet man ju ändå inte om...sant så sant!

Niklas är med Jens och skruvar i skotern så jag ska snart gå hem och hämta täckisarna osv så jag inte fryser ihjäl i morgon...N har bilen ikväll så snälla hanna skulle skjussa mig till jobbet , så jag får knata hem i morgon så jag kmmer be för fulla muggar att det inte är -20 i morgon eller mera!

imorgon är det torsdag och sen är det fredag, vad som händer fredag kväll vet jag inte, tror det blir lite lets dance och allmänt myspys!..Lördag blir det som sagt middag med tjejerna!

Nu ska jag läma nygatan 36 för lillbrogatan 17

tisdag 17 februari 2009

ooooh

Jag hanna och johanna som skulle ut och ät lunch eller fika i morgon blev ju inte..jag trode ju att vi alla skulle vara ledig en dag tillsammans men så vart visst inte fallet fö när jag öppnade min kalender så hade jag tid på arbetsförmedligen 11 och 12 har vi ju APT så inte vart det något=/

Ikväll har jag varit så trött så trött!

jag skrev tidigare veckansinnlägg menvars tog det vägen?...måste leta fram det innan sängen=)

måndag 16 februari 2009

Mat

hur underbart är det inte att ha Niklas hemma ändå.. jag får lagad middag och slipper äta fil:P
Idag åt vi nå kött som han marinerade i helgen och klyft potatis med bea,..men det var faktiskt inte så gott som vi trodde var inget bra kött,men lagad middag är alltid gott=)
Sen for han och skruvade i skotern medans jag tog med mig hanna och handlade,så när N kom hem gjordehan varma gjordgubbar och glass...soom det var gott;P...mumma!

Jag kan dock inte sluta tänka på att vissa personer kan säga saker som verkligen sårar medvetet för att sedan låsas som ingenting,..men inte denna gång!

Nu har han gått och lagt sig och jag är på väg ska bara ut och kvälls pissa D och i kväll var det väldigt jobbigt med med tanke på att jag får sova i min egen säng och hur länge jag vill ( hur länge Doris vill;P) så är det värt det!

Nu ska jg sätta igång nerladdning på LJ så jag kan se det i morgon.
btw har ni ätit nå apelsiner på senare tid?..super goda !!!

Nä nu är det natti natti på lillbrogatan!

ONT!

som sagt fick jobba över lite idag, idag var inte den bästa dagen pga att nattens sömn har inte ens funnits har varit en hel del under natten!...
Ialla fall innan jag nu ska gå måste jag bara beklaga mig över hur fruktansärt int jag har i ryggen och axlarna... förstå vilken smörta det kommer vara i morgon eller ännu värre på onsadag!

när jag kommer hem så hoppas jag att min kille har laddat ner lipstick jungle åt mig så jag får se det samtidigt som jag blundar ett tag!=)

Btw så satt jag och såg nyhetsmorgon på morgonen;P...när annars?=)
och ialla fall så var det så klart om The pirate bay som är så om disskuterat dom hade visst avsatt 13 dagar i rätten bara för att avgöra om dom är slyldiga till brott eller inte, vilket jag inte kan tycka att dom är efter som dom bara (tydligen) startat sidan sedan är det alla som anväder som skickar ut filer osv... om nu ngon förstod det dära!`?
Dom kan visst bli dömda att betala 100 miljoner..kul at betala av det:P
Det jag ville ha sagt är att hemsidan kommer finns kvar ändå fast dom kanske blir dömda för det är "ingen" som vet var servern eller vad det kan tänkas heta finns!...
Det var dagens nyheter för er som inte orkar lyssna på dom=)

Ha en bra dag!=)

söndag 15 februari 2009

Död

Jag tror jag tog mitt livs sämsta beslut idag, ...
For hem gick med D sedan kröp vi upp och låg och surrade med Niklas vi han självklart somna om hela familjen sen tvär vaknade jag för jag var ju inte egentligen trött utan vi mös ju bara så att jag somnade:P
iallfall så bestämdes det att vi skulle fara och köra skoter med Jåmpa och Robban och Pelle, Niklas tyckte jag skulle köra själv eftersom vi inte skulle köra efter leder, ooja sa jag snabbt inte alls så roande att hålla i sig för livet tänkte jag...ack så fel jag hade;P

Ialla fall så var det så klart diverse strul innan vi tog oss i väg robbans läkte kylar vätska och pelles gick inte alls som den skulle så han for hem och skruvade ist....
Vi begav oss....
För det första vet ni hur fort dom kör efter lederna??
vet ni hur svårt det är att hinna med?....
Och sen hur dom kör där det absolut inte finns en led innärheten men en jävla massa träd!...???
Jo tack jag gjorde det super bra, jag hägde med och tänkte förbannat inte köra fast när inte dom gjordet det!
deras maskiner är ju anningen mkt mera att köra med än SS men det räcker ju för mig!
Jag körde ju fast först pga att jag inte skulle köra fast och vände och körde mellan en massa träd och när jag skulle "bryta" upp skotern så fanns det ingen ork kvar och jag fastnade..pojkarna kom och hjälpte mig upp vi körde upp igen och då körde jag fast för att jåpma fastnade framför mig så jag var tvungen att välja ett träd eller två eller fastna.:P
Då hade robban skoter gått sönder där uppe på backen så jag fick åka med Niklas upp för en braaant backe så skulle vi ta min skoter sen på vägen ner igen då alla kunde hjälpas åt och slita runt den för jag var slut!!!
men då körde han som en idiot så jag flööög av och landade på fötterna han skottade över mej med skotern för att inte köra fast vilkent han gjorde ändå och så vi 2 slet runt hans skoter sen fick jag gå upp med snö upp till lårena sista biten...när jag kom upp så hade jag blod smak i munnen,..värre än det värsta träning passet någonsin så jag har 2 konstateranden!

1. Hur fan kan Niklas inte vara vältränad?-med magmuskler och kondis och grejer?;P

2. Korpen släng dig i väggen följ med på en skoter tur med pojkarna så sitter magmusklerna konsdisen och allt vad det heter!


Efter denna histoia så somnade jag som ett barn i soffan hemma hos mor och far efter middagen!=) där vi låg tills vi alla fått nog över pappas snarkningar;P
Jag fick även en handväska utav thomas och mona som spenderat 2 veckor i Thailland så jag skötte ali... snällt!

Nu sitter jag på jobbet och funderar starkt på att krypa till sängs, ska jobba över en stund skulle tro att jag är hemma kring 10,00 sen kl 13,00 var det visst en promenad som gällde!=)

lördag 14 februari 2009

ooo, ja!

Jag och Doris gick på stan en sväng jag inhandlade en masscara och eyeliner, samt hos julla hittade jag en tunika och en kläning!
Sedan gick vi och sa hej til hanna och sofia som jobbade, väl hemmkommen så han jag vila en stud, för hör och häpna jag var super trött;P..
Niklas kom hem och överaskade mig med blommor och inhandling inför middagen som för övrigt var super god och jätte mysig;)

Nu sitter jag på jobbet där jag kommer få en mycket lugn natt, sen i morgon när jag slutar ska jag se om det är bra väder, då tror jag minsan att vi ska ut på en skotertur, om inte annat ska jag krypa upp brevid killen och mysa!

alla <3 dag!

I dag väkte Niklas mig kl 9!! och påpekade att han ville ha frukost i sängen,..jag påpekade smulorna och då kom vi fram till att köket var ganska bra ändå,...jag somnade om och tänkte då har min lilla älskling tagit fram frukost osv osv...
men jag vaknade inte till någon frikost utan han och doris som var allmänt störda i sängen:P
Nu har han lämnat mig och farit och köra skoter ensväng, jag tror inte han blir borta så länge med tanke på hur kallt det är idag!

Jag fuderar på att klä på mig och Doris gå på Gina och spana och på hm och köpa en masscara och eye liner,..för att sedan traska vidare å hälsa på Hanna och sofia som jobbar!...men då måste jag klä på mig och det var lite jobbigt;P

Fick ett sms av josse som var hemma, så henne hade jag tänkt hinna säga hej till innan jag ska vidare och jobba!..

fredag 13 februari 2009

Fredagen den 13

Idag är det dagen med stort D..
Fick just ett samtal av han som ska komma och avlösa mig på em han hade krockat nyss så hans dag förstår vi alla hur den är...ingen gjorde illa sig ialla fall!
Trött som bara attan är jag och längtar tills jag får fara hem och lägga igen dom gröna ett slag!

Ikväll hade jag absolut inte tänkt röra mig många knop,skulle vilja äta en god middag och bara vara!..så attans synd att melodifestivalen är i morgon och inte idag!

Jag har just gjort något helt underbart...efter denna helg har jag jobbat 7 helger var av 5 hela och 2 halva .. jag fick ett samtal där dom undrade om jag kunde jobba nästa fredag kväll ...men ICKET sa jag då ska jag vara ledig fredag lördag söndag, för annars kommer jag förmodligen att spy på alla i mon omgivning eller så kommer jag måsta ta med mig niklas för nu var det länge sedan vi bara mös och rådde om varandra en helg!

Nu är det jobb som gäller fram till 15,00 sen ska jag sooova!

torsdag 12 februari 2009

GAAAH!

Nu ska jag snart krypa till sängs för att sedan gå upp igen och jobba....

Sitter på pixbox och lääängtar tills jag får klippa page igen, känner mig finast så!
Men som vanligt är jag är i dessa j*vla il ska jag göra mig ljusare? eller vill jag egentligen vara mörk...
är ju kul med nå nytt men hallå hur mår håret av det hela, det värsta är ju att mitt hår går att styla som bäst när det är j*vligt nött annars går det verkligen inte att få till så ur den synvinkeln... +att alla frisyrer blir finare i ljust!



HELP ME!, eftersom jag inte kan kopiera bilderna och lägga upp dom av någon orsak så får ni pixboxa!:P
Ljust..
http://www.pixbox.se/pic_show_id19651403.html

http://www.pixbox.se/pic_show_id18839139.html

http://www.pixbox.se/pic_show_id18839169.html

Mörk
http://www.pixbox.se/pic_show_id11084285.html

http://www.pixbox.se/pic_show_id4987700.html

http://www.pixbox.se/pic_show_id16763810.html

http://www.pixbox.se/pic_show_id12185452.html



sjukt fula kort men jag kräver svar och vet exakt vilka som läser så jag kommer förmodligen att lägga ner bloggen eller något ännu värre om ni inte svarar;P....god natt!



http://www.pixbox.se/pic_show_id17760654.html

Jag mår bra nu!

Idag så började jag dagen med att gå en promenad med Doris där vi även hann träffa Madde och hundarna, efter det så gick vi på svensfastighetsför medling och surrade med alla dära, min kära svärmor klar gjorde även att hon inte ville att vi bara sov i sovrummet:P hahaha!
en lång sjuk historia men kul var det och rodna gjorde jag=)
Vi vär där ett rba tag sedan gick vi hem och såg 2avsnitt 90210 som förövrigt inte alls hade kommit i går!

Efter lunch gick vi till hanna som bakade, där drack vi kaffe och surrade, jag han även gå igenom hennes nystädade farderob ch snodde med mig en kläning hem=)
Vi tog vårt pick och pack & for vidare på dollar väl där hannde ingen utav oss någon börsh men lite småpeengar så godis fick det bli, sedan vidare på rödakorset där vi konstaterade att vi måste ha en tema fest väldigt snart!

Vi hoppade in i bilen och skulle fara funt och kolla på hus, vi han till jåmpa där vi såg att han och mackan var, mackan for i samma veva men jåmps fick bjuda oss på kaffe och vi surrade på om allt hur alla har förändrats dom senaste åren för utom Niklas;P till hus ombyggnationer;P
Jåmpa visade stolt upp sina planer...som kommer bli himmla bra!=)

Sedan ringde herre och efterlyste frun så då var det bara hem coh göra middag, carbonara stod det idag på listan enbart för att hanna och jens skulle äta det, så slapp jag komma på något själv;P
När jag kom hem så mötes jag av en smärta som inte var utav denna värld jag flög på sängen bara grät och skrek...niklas skulle värma ett grytlock....kom med en stekpanna, men med lite värme och efter ett tag gick det över!...ett toabesök gjorde även sitt;P

Sen har vi legat och trängts i en soffa och löst korsord, jag har ramlat i golvet någon gång och så har han haft lite panik...måste investera i en större soffa eller så måste vi hård banta....tror på soff förslaget:P

Nu jobbar jag ska göra ett ryck för att sedan försöka sova, slutar 7 och 07,30 ska jag vara på djupviken och jobba till 15,00=/
men då är jag ledig till lördag 21,15 hur underbart är inte det!...
Måste även hämta min börsch i morgon så jag kan investera i någon fil liten alla <3 dags present åt N;)... och D så klart;)

onsdag 11 februari 2009

NICE!

måste ju bara säga att det vart riktigt bra i pojkrummet jag är så nöjd, för tillfället ialla fall:P
Har även hunnit handla och köpa en korsordsbok, löser alltid korsord på jobbet men nu har jag en med en massa olika,...kärringvarning?:P
jag tror fan det för jag håller på funderar på hur jag ska sticka en tröja till D...hur gammal är jag=)

Nu har N gått och lagt sig så jag hade tänkt krypa enr jag med men insåg då att jag laddat ner det nyaste 90210 så jag måste se det!
I morgon hade jag tänkt umgås med hanna och johanna men dom vet nog inte om det, skulle vilja på dollar eller nå gå en prommis,måste även på granngårdenoch köpa tvättmedel och testa så jag fpr bort min allergo samt köpa tvål på apoteket, ...måste bara hämta min börsh i LIF man äe verkligen helt handikappad utan pengar!

Nu ska jag ladda ner sista avsnittet av 09210 och sedan lipstick jungel innan jag kryper tillkojs!


Om ni tänkt hälsa på oss kom nu medans det är städat=)

lite lätt uttråkad!

Vad blir ditt namn baklänges? aennil

Har du gjort en snöängel i år? Inte det.

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? Bara över natten tror jag.

Platteller lockigt hår? Risbuske kallar jag det med lite lätt självfall.

Är du kär i någon? Ja, faktiskt så är jag det men det är lite hemligt;P

Vad gör du när det regnar? oftast samma som när det är varmt och fint väder, så lite som möjligt:P
Har en dröm gått i uppfyllelse? Flera stycken=)

Vad har du för startsida på internet? blogger.com

Vem ringde du senast? Hanna...tror jag det var.

Tycker du att sengångare är söta? om jag bara visste hur dom såg ut så skulle jag kunna svara!
Har du haft vattkoppor? Javisst.

Har du någon gång testat karate?men hallå där så klart jag inte har-

Vilken mobilringsignal? just nu katie perry...eller vem var det?:P

Minimorötter eller pommes frites? lökringar:)

Första sporten du gick på? Det måste väl ha varit fotboll

Vad längtar du mest till just nu? att få gå och sova=)

Hur gammal har du tänkt bli? Ja så gammal att mina barnmåste ta handom mig och ojjas för att jag fortfarande finns kvar:P

När åt du senast en fiskbulle? läääänge sedan men har en burk i kylen som ajg tänkt gotta i mig någon dag framöver=)

Vad drömde du inatt? Att jag letade enlokal för att öppna ett hund kaffé, jag såg simon och thomas när dom gjorde om ettoch helt plötsligt så skulle jag öppna ett:)

Vilken tv-serie är bäst? Andra Avenyn så klart & 90210&OTH & DSM & allt som går på tv;P

Kan du gå ner i spagat? Hjag som är stel som ett piano?....njjjet!

Vad åt du senast? vindruvor

Höga eller låga strumpor? så lpga som möjligt

Vad är du mest rädd för i hela världen? Nålar och bli dränkt,räcker att nån trycker ner mig i vattnet eller sprutar med dusch slangen i ansiktet:P

Har du varit kär i en kändis?
Japp, Jan Johanssen:P hahahha

Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Ibland.

Röd, grön, blå eller gul mjölk? gul så klart annars är det ju grädde!

Vad har du för färg på ditt påslakan? svart vitt
från IKEA :)
Vad ska du döpa dina barn till? Alvin Noel Whilliam Joel Valle Viggo Elly Emma Norah ja listan kangöras lång!

Sommar eller snö?oohhh svårt det dära jag tror faktiskt att jag är gode nöjd som det är men det skulle inte göra något om sept-jan bara försvann:P

Bikini eller baddräkt? Man får ju inte så snygga ränder från en baddräkt :P Så Bikini!

Snyggaste läraren? Erland Öhlund!

Är du mörkrädd? Japp, spec för domsomfinns under sängen och källare!

Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? ja men det ärvälklart hur gör man annars om man inga rena trosor har?

Riktig gran eller plastgran? Riktig! så det barrar så dära jävligt.

Tänt eller släckt när du ska sova? Det spelar väl ändå ingen roll,varför blundrar man ?:P

Luktar dina fisar hallon? oftast men ibland nybakta bullar

Godaste drickan till frukosten? Juice, eller O´boy eller kanske thé

Senast lästa bok? enshoppoholik i Nwe york...eller var det Emmas Hemlighet?..ajja någon utav dom.

Vem kramade du senast? Min kille alldeles nyss.

Älskar du att sjunga? jo speciellt ju mer jag drukigt eller i bilen.

Vill du bli president? vem fan vill det?

Har du spelat kille i en teater? säkert någon gång!

Duscha eller bada? Duscha så jobbigt att bada!

Kan du ditt mobilnr utantill? Ja konstigt nog för det ringer man ju aldrig.

Har du tråkigt? ja inte sitter jag väl och skrattar direkt=)

Har du gråtit i skolan nån gång? ja säkert flera gånger.
.
Stockholm city, Metro eller .SE? vad frågar du om?

Hur tar du dig till skolan? vilken skola?

Har du någonsin sminkat dig som punkare? Finns bildbevis:P

Sjunger du på toa? Det kan väl hända att jag gör ibland.

Vilken färg har din jacka? vilken utav dom?
.
Använder du långkallingar? Aldrig!.

Är du höjdrädd? Lite men helt överlevbart!

Vilket land vill du åka till? Thailand,kina,australien, paris, london ,usa,danmark, norge,grekland, ja överallt.

Vad var det senaste som fick dig att skratta? Doris alldeles nyss hon hade hicka;P

Vad ska du göra NU? skriva ett vettigt blogginlägg=)

Malins utmaning!

Mallanskrev ...-Nu ska jag berätta några sanningar om mig själv. Det kan vara en sak. Eller 4. Eller hur många som helst. Det behöver inte vara knäppt eller roligt eller så. Bara det är sant. Eftersom jag nu gör det för er, så vill jag att ni gör det för mig med. Här kommer mina avslöjanden, mina sanningar om mig själv, var beredd.


  1. Jag låter inte Niklas tvätta, vill absolut inte att han ska vara i mina skitia mens troser!
  2. Jag har aldrig fisit inför Niklas, och skiter absolute inte så att han vet om det...4 år:P
  3. Jag är en tidsoptimist..kommer för det mesta en stund senare än jag säger att jag ska!
  4. Jag har hellre ett par osköna för små snygga skor än ett par fula sköna!
  5. Jag absolut hatar att bo i lägenhet och i stan!
  6. Jag hatar att laga mat, jag äter hellre godis, smörgåsar,fil!
  7. Jag hatar pappers jobb, har ingen koll på räkningar och skit sammlar alla i en låda, medans N har alla prydliga i pärmar och skit så han sköter det!=)

Så nu är det din tur!

Aldrinsyndrom

har jag haft idag,...

sabbe vaknade kring tio så vi gick efter isen mot fårön och sedan kom min sjuka far på besök och vi drack kaffe och försökte titta på hus på hemnet osv, men det gick absolut inte som det skulle!...
Sen när han for så började jag städa samtidigt som jag började göra om i pojkrummet samtidigt som jag gjorde om i hallen och bytte sängkläder...
sagt och gjort så är det då äntligen klart, har även hunnit skura hallen 4 gånger, jag förstår verkligen inte vars all sand kommer ifrån men nu ska det väl äntligen vara borta!=)

Har gräft fram nå kykling ur frysen så det ska bli någon middag här i huset, var absolut inte sugen på det idag, jag trorjag är sugen på hemma gjord pizza men det var visst inte maken men jag tror jag ska snöra ihop en lite ialla fall, kan vara gott att knapra på =)

har ingen nå middags förslag?
Hade tänktstor handla men det känns som om det inte är någon ideé om man ändå inte vet vad man ska äta...så ge mig gära massa mat tips=)

Trosor

Idag på morgonen skulle ja och Sabina gå ut och gå men jag tror hon sover gott:P..inte för att det gör något är skitkallt ute!...-18 var det på jobbet när jag for!
Så D skyndade sig att göra sina behov för att få gå in igen,där hon snabbt lade sig ihop kurad på täcket:P

Nu har jag renasat mina trosor och sockar jag kastade hela...3 par jag förstår inte varför det int går att kasta fler,sköna, bra att ha, ifall att, snygga:P men sen har jag dom ändå aldrig!
Dom jag vet att jag inte tycker om varför kan jag inte snöra dom...tror mamma skaf å komma och rensa,hon kan det dära med att kasta!

Nu ligger vi ihop tryckta i en soffa under täcket och har sett på the voice och läser bloggar,laddar batterierna inför att städa!...alltid lika kul:P

tisdag 10 februari 2009

Utmanad

Som sagt vart jag utmanad av Lina för ett tag sedan att öppna 4 eller 6 mappen och välja 4 eller 6 bilden och skriva om händelsen!
Det var lättare sagt än gjort eftersom våra bilder först är uppdelade i år sedan händelser... så jag öppnade 08 och valde 4 albumet och 4 bilden ner i från och från höger:P



Jag och N på havsbadet i sommras,vi såg en show och åt buffe med josse och Mackan.
Helt spontant efter jobbet en dag =)...skit kul och mysigt!




4 bilden från höger, Johanna och hanna på förfest i mina föräldrars husvagn i sommar på betch partyt på havsbadet, efter detta kort gick vi till husbussen brevid och förfestade, som ni ser på vädret och brudarna så var det en kanon dag!=)
på dom 6 filerna var det bara skoterkort och då kände jag att ingen vill se Niklas skoter:P
Nu utmanar jag Sara,sabina ,johanna Malin, emeli och amanda!
hanna du har redan blivit utmanad av Linda=)

Doris

Jag och N kan nu konstatera att Doris har inte alla getter där hon ska,när hon förddes höll hon ju på att dö och många hjärnceller gjorde nog de:P

Så fort hon får chansen så hoppar hon upp i soffan och lägger sig på rygg ocg ålar omkring sig till hellst alla kuddarna är på golvet, sen kan hon gärna ta nästa soffa:P

måndag 9 februari 2009

Utmanad

Jag har fortfarande inte hunnit göra utmaningen jag fick av Linda men i morgon när jag kommer hem från jobbet så hade jag tänkt göra det, vi har ju nu mera en fungerande dator iallafall:)

Fick en ny utmaning av sara idag som jag tänkte göra nu i alla fall!
Ska räkna upp tre saker som jag gillar med mitt utseende bara tre tänkte jag men okey:)
som sara själv sa... Inte lätt, i vanliga fall brukar ju vi tjejer mest klaga på hur vi ser ut...

  1. På en stående första plats är det mina öron, dom är små och öronsnibbarna händer inte sådära äckligt som dom kan göra...öronen slutar ju nämligen aldrig att växa!:)
  2. Mina lilltår för dom är raka, sen hur resten av mina tår det kommer jag absolut inte ens tala om=)
  3. Mina underbara klakiskor vader, jag har absolut inga muskler som tränger fram när jag kommer upp på högre höjder utan dom är helt perfecta...iklakiskor(hur fn stavas det;P?)

Jag och N anjöt en romantisk middag bestående utav varmkorn och i morgon var det visst varmamackor på matsedeln, ;P
Sen eftermiddagen så gick jag och Julia en promenad och det var verkligen skönt, vi hann även med att surra en hel del, så henne ska jag dra med mig ut p en till prommis när jag slutat på morgonen och hunnit äta lite frukost!

sen så hade jag julia och hanna tänkt gå på bio någon dag men det har alrig blivit utav så nu pratade vi om eventuellt i morgon eller på Tisdag ska kolla med hanna så det passar!

Nu ska jag jobba lite och ringa Hanna som jag fortfaranade inte fått gjort, sen är det natti natti!

Polis jävel

Som ni vet så vill jag bara att detta jälva år ska vara över, idag så fick jag böter på 3200kr av farbror polisen för en fortkörning!
Arg är jag på mig själv för att jag körde för fort och även för att dom står på en väg där det inte är några barn eller hur, en väg där det aldrig (?) är några olyckor om dom då stor på en väg i en by eller utid en skola då jag förstår att man måste hålla hastigheten...IDIOTER...
SEn säger han ha en fortsatt trevlig dag,...det tycker du säger jag!

Nu väntar vi bara på besked om N kommer tappa sitt,..vilket år!

Nu är jag på alldeles för dåligt humör för att skirva något bra, jag är i LIF nu har varit ute med ali och skottat, nu ska jag hem på lillbrogatan och gråta mot min killes axel!



GRATTIS MALIN OCH LEON!
Gud så roligt att det äntligen ska komma en till bäbis, =)

söndag 8 februari 2009

Trött

Jag har det ju så otroligt bra när jag jobbar jour natt 99,9 så händer det ingenting utan jag får sova mina timmar och allt är frid och fröjd, ..men inte igår minsann tror det vart 3,5-4tim inte i sträck ska du tro!
och jag är rädd att det blir samma i natt och så trött som jag är nu förtiden så är det då absolut inte alls nå roligt!
men jag är då ledig i morgon natt, sedan så jobbar jag måndag, tisdag natt, torsdag natt fredag dag lördag och söndag natt!... jag kommer sova länge när jag kommer hem på veckorna,det enda jag gör nu förtiden men men så är livet!
nu ska jag göra ett sista ryck för att sedan se så alla sover sött och sen har jag tänkt göra detsamma!

Imorgon när jag slutar ska jag gå ut och gå med D sedan lägga mig ett tag för sen ska ialla fall jag, tror det blir svårt att få med mig niklas , och se handboll med moder och fader kl 13,00 sen ska Niklas får bjuda på söndags middag=)...få se hur det blir med den saken=)

lördag 7 februari 2009

Fredag/Lördag

Jag har blivit utmanad av Linda Utmaningen går ut på att man ska öppna den fjärde eller sjätte bildmappen och välja den fjärde eller sjätte bilden lägg upp och skriva en liten kommentar om den men nu är det ju så att jag jobbar och våran dator har lagt ner, vi har det dock så lyxigt att någon gubbe från dell på måndag eller tisdag morgon skulle komma och byta en massa skit i den för min kära man ringde diag och var inte glad på dom...tänkt att man ska måsta vara arg för att dom ska koma och laga något man betalat dyrt för, för att det ska funka

alla fall så kom niklas 07,45 och hämtade mig i morse vi for hem och lade oss i soffan och somnade bägge två en stund sedan gick jag ut med Doris och hon sket idag utid BD bygg och jag plockar alltid upp hennes skit då det är när folk ser osv.. men idag hade jag ingen påse med mig av någon anledning och då står det själv klart en sur gubbe som inte hade bättre för sig på balkonen och ropade,..-- har du ingen påse?... nej inte idag tyvärr! sa jag!
och det värsta är att hon sket där bakom i ett hörn som är inhägnat och det är bara till för att dom skottar all snö dära så brevid den snö högen la hon iväg en liten korv, så gissa om jag han bli irrriterad!..

Sen han vi spriva på stan och göra lite ärenden och även äta lunch på thai gissa omd et var mumma! självklart så åt jag ihäl mig så jag var tvunen att vila lite på det med=) sen så for vi till öjebyn och sa hej även till mackan som fick bjuda oss på middag eftersom hanna och jesse inte gjorde det denna helg heller:P

SEn har vi suttit i hans kök och surrat, M hade mega damp och N har bara myst med kisse:P
...trevligt trevligt men nu måste jag lägga mig ska upp 06,30 och förmodligen kommer jag vara död!

I morgon ska jag först hämta Ali så han får lite kärlek sedan ska jag väcka pojkarna som är hos M och sedan ska vi på kalas hos Fabian och sedan är det jobb som står på mitt schema, men söndag så tror jag inte det blir många knop för mig jag ser verkligen fram emot att vara ledig och slippa stiga upp måndag!

BTW malin vad önskar sig prinsen?=)

torsdag 5 februari 2009

Äntligen!

Nu är det äntligen snart fredag och jag jublar utav många orsaker!
Sitter på jobbet ska snart börja lägga ner verksamheten hade jag tänkt, min älskade hälft är i LIF och om jag känner dom rätt så firar dom mackans födelsedag med en whiskey eller 2, blir intressant när å se om han är och hämtar mig 07,45 som sagt,...hmm:P

Skulle även vilja plocka ner en stjärna till min mor och far som är helt underbara ibland oftast:P men just nu när man behöver dom som bäst ställer dom upp och ger kloka råd och tips, sen så kommer jag och min moder inte alltid överens men min far säger nästan alltid rätta sakerna, och idag värmde det speciellet mycket!
Inte som jag trode men men vad kan man förvänta sig?

oj nu vart det ett sånt hära jävla inlägg som jag hatar när folk skriver, jag är för trött för att förklara det tar jag i morgon!

Ialla fall GRATTIS till Madde som vart 22år i måndags och till Benny som fyllde år i tisdags och till Tessan som vart 22 år i går och till mackan som fyller 24 år idag:P
ett jäkla kalasande;P

Nu ska jag sova så jag orkar våldta min karl i morgon när jag slutar för att sedan avnjuat en SUPER lunch på thai som jag bestämt att jag ska äta med eller utan sällskap=)

söndag 1 februari 2009

Helgen

jag har haft en super bra helg med ett roligt jobb,bra middag i älvsbyn och fika hos mormor även fast min far och sambo senare på kvällen var allldeless för fulla=)
jag och mamma for och hämtade Doris som var i öjebyn och precis när vi kom hem till LIF så fick vi vända och fara och hämta N som var alldeles för friskad, han la en liten pizza vid infarten när vi lämnade honom för att sedan fara och hämta lillebror som även han var för friskad och när vi körde genom stan var det så skönt att inte vara en bland alla dom=)
Väl hemma så låg N halv död i soffan så han fick sova där så jag gick upp till Lb och i surrade halva natten känndes det som, förutom när han surrade i tele, förstår intehur han vaknade när det ringde för nykter var han inte=)

Idag så har vi hunnit äta smörgåstårta till frukost och hälsa på i öjebyn, sen for jag och jobbade ett tag, så när jag kom hem så städade vi och började tvätta, sen gick jag och Dorís till Cooperativ och köpte en blomma till tv rummet för nu var jag less att inte ha någon där och sen har vi ätit middag, och nu är det sista maskinen igång!...trode verkligen inte att jag skulle hinna, har dock 2 30g maskiner men dom tar jag en annan dag!

Nu är det popcorn film som står på listan!