Om mig

Jag lever ett underbart liv med min kära sambo Niklas och våran hund Doris & nu väntar vi vårat första barn!

söndag 30 november 2008

Förkylning och ingen sömn...

Vi for i fredas upp till jäkkvik tillbringade dagen dära och Doris fick åka skoter och det gick super bra hon satt bakom rutan och spanade över landskapet=)...sen kring 4 åkte vi till tjärnberg där vi åt det mest exclusiva julbord jag någonsin sett och efterrätts bordet...ljuvligt!
Sedan bestämde vi oss hastigt att bege oss med Cicci och Mari till Pite samma kväll, STACKARS MARIA OCH CICCI!!!!... 3 fulla surr/pissnödiga 14 årigar jag har ågren, ialla fall så somnade vi tillslut och cicci får väjja för några renar och då vaknade jag i paniken och bara säger stanna!!... hon hinner nog inte ens reagera så öppnade jag dörren ,..och resten förstår ni!
Alla som känner mig vet ju hur åksjuk jag blir när jag bara drukigt encider så då kan ni täka er efter några glas vin och en nära döden upplevelse:P...tur vi hade en kung chafför som fixade det hela galant!

Idag har jag vart i LIF på skyltsöndag, alltid lika mysigt, efter det for jag och hämtade mackan och johanna vi begav oss till blåsmark för att hämta en såg sedan for vi och såg när Joanna hoppade med sin giganstiska häst jag trode att VOlts var den största jag sett men icket!
Johanna han bli mäkta less mig och Msom frågade om allt hästen gjorde;O men vi vart u väldigt intresserade!=)
Efter stall livet så for vi till Jimmy där han och T spenderade kvällen dombjödpå kaffeoch andraavenyn!
Vi gick och lade oss för ett tag sedan men jag kan inte sova för Doris är förkyld, troligt vis efter hennes skoterfärd med M!
Hon nyser och är rosslig så jag finner ingen ro att sova ligger bara och lyssnar på henne och käner på hon och kollar så hon är less mig, försökte få henne att sova i sängen men hongick direkt till sin plats som alltid!,..men efter ett tag så la hon huvvudet utanför buren troligt vis för att det är svalt!...ska ta och ringa farbror doktorn i morgon!...
Någon som vet några huskurer?

God natt!

torsdag 27 november 2008

Smått panik!

Jag kom just på att jag har inombords panik ang alla dessa julklappar och jag hatar att köpa dom i sista minuten som det alltid blir,..det blir aldrig riktigt bra då!
Och vi ska ju bort i helgen sen nästa helg jobbar jag och sen då på veckorna +att N ska jag försöka tvinga med på några inköp och sedan tror jag att jag och Emeli måste fixa det mesta så då måste det ju passa för oss bägge!.

Idag efter jobbet så ska jag ialf vara med J och vi ska då fika har jag tur kanske hon vill följa och spana på någon júlklapp!

Sedan ska jag sätta N i dammsugning om inte han måste fara och hjälpa Andersen som ringde där kring 6 i morse och inte hade någon värme i huset=/
Så då vaknade vi upp så jag han ta det piano i morse och gå en skön prommis med D och surra lite med N;)
& på tal om sova så är det då inget jag gjort gott i natt, N &D hann somna innan jag glott klart på datorn( jag lovade att komma på 5 min;P) men där fastnade jag,
och till min stora förvåning så låg Doris med N i sängen och mös hon lägger sig alltid i buren o jag hade inte hjärta att väcka henne och tvinga ner henne utan tänkte att hon hoppar ner dit när hon vill...
Men det gjorde hon minsan inte hon har laggt sig på min mage hon har tryckt ur mig ur täcket och snörrat i hop sig utid mina ben så jag har fått ligga efter kanten, och på det hela så har N svettats som en gris och verkligen försökt ligga i mig i natt
pust och stön så skönt det var att siga upp och så känner jag aldrig jag är en sån person som inte ens vaknar om huset brinner!

Nä nu ska jag ta och städa huset hära så att R slipper göra det, han kommer bli så glad tror jag!

onsdag 26 november 2008

Förgyllt!

Johanna kom i morse (11) och åt frukost med mig vi trode bestämt att vi missat ett 90210 avsnitt så jag ladda hem det och ACK! så besvikna vi vart när det visade sig att vi redan sett det med !..
ialf så var jojjo i hugget och började städa vårat kök så spisen den blänker nu lite onödigt när vi får en ny till veckan men tack johanna! sedan forstatte trollungen emd att jul pyna våran lägenhet=)...haha!
Efter ett tag fick vi även dit hanna å mackan på kaffe men då hann vi börja med klippa och klistra så nu när ni kommer till oss så möts ni av en glittrig skylt!..
som jag för övrligt lovat johanna att den ska få sitta kvar:P..
Hanna beställde oxå en med johanna:P hahha!

Sen vart det ögonbryns plockning och färgning och johanna var inte långt borta från att ge upp med mina buskar men dom vart bra i alf:)
... Nu sitter jag medd ett världs problem, ska jag sätta i lös hår?...
jag tror det men är det värt risken att leva urfattig senare?...
ja jag tror det! haha,,..
Nu vart det ett samtal till Tessan!=)

Överlevde

Jag överlevde natten och så skönt det var!
Just ju så har jag upptäkt att det visst kommit ut ett nytt 90210 så jag försöker ladda ner det och inväntar på johanna=)
Samtidigt sitter jag å ser på Oprah som idag handl om SATC=)...

Sara´s fel!

Usch jag ligger i soffan och mår super dåligt, jag kan inte gå å lägga mig är så rädd att jag ska spy och det är det äckligaste som finns så jag håller mig vaken ,...och det är Sara´s fel för när hon skrev sitt inlägg om kaffe så vart jag ännu mera sugen på kaffe så jag svepte i mig en till kanna inte kopp, ;P....märk mina ord drick inte en kannakaffe efter 7 på kvällen!
.. men samtidigt som jag skriver det hära så kom jag ju på hu extreme mkt magsjuka det går nu...huvva!

Fram med hinken och håll tummarna!

.. måste även tillägga att Sara är jätte snäll med fast hon gjorde mig sugen på kaffe, för att hennes täcke till Sigge är lite för stort för han .
Doris har vuxit ur sitt, spännet åker upp så fort hon inte "drar in magen";P haha, ialf så skulle vi få byt låna med sara ett tag till D vuxit ur detta med så då sparade vi några 100 lappar och det är alltid tacksamt + att det är ju så onödiga pengar när hon sen aldrig mera kommer kunna ha det + att sara får ju ärva det sen ändå som tack!=)

Nej nu måste jag tvinga mig att sova!

tisdag 25 november 2008

nya tag,..

haha, att det alltid ska sluta på samma sätt!
Nu har jag ialf bestämt mig idag att jag måste lära mig äta lunch middag, och sluta små äta hela dagarna för som det ärnu äter jag lunch mellan 12-16 och middag mellan 17-21:P haha... inte bra!

Nu ska jag ta tag i och ringa min barnmorska i morgon för nu är jag less,...efter min och hannas "promenad" i morse så insåg jag även denna gång att det bokstavligt talat forsar...igen,!! gahh

på tal om våran promenad idag så måste jag bara skriva att Hanna Aldrin är världens bästa tjej söt rar och god säller alltid upp och lyssnar bättre än en sten!...tror hon behöver höra det ídag!

Sen måste jag bara tillägga att jag just fått världens bästa nyhet så nu måste alla hålla tummarna fram tills jag kan säga den=)....

måndag 24 november 2008

Jag väntar spänt på,,..

Jag väntar spänt på mitt lönebesked för denna månad,..
det är nämligen det som kommer att avgöra om det blir löshår eller inte,eftersom vi även ska köpa julklappar och vara i stholm en vecka plus alla räkningarna hemma,..jag arenstarkkänsla utav att det inte kommer att bli och det gör mig så lessen i ögat, någon som vill sponsra med en krona eller så så är det bara att posta i väg till Lillbrogatan 17 94133 Piteå!=)

Johanna har j lärt mig hur man laddar ner så jag är i full huggning med att försöka ladda ner Beverly hills och 7h heaven, det var inte i går man såg det=)..men jag har på känn att det inte funkar, hmmm(?)

Jag satt å tänkte igår ang min löne spec igenoch eftersom jag är på så många olika boenden så är det inte så lätt att skriva ner alla dagar man jobbar + att jag ibland blir utrigd eller får hoppainnågon extra timma som jag inte heller kriver i min almenaka så jag måste nog ringa min chef ochhöra om hur många timmar jag skrivit upp ifall jagnu glömt något,.vore inte kul!


Ikväll ska Niklas och hjälpa Andersen och Pappa M är i frankrike i veckan
(äckligt hur bra vissa har det på sina jobb)
Så jag och Mamma B passar på och rantar idag vi skafara till älvsbyn och hälsa på min mormor och moster,och hos mormor ska jag passa på att snolita tyger=)....sen ska det sys=)

Nu ska jag se våra bästa år för att sedan göra migklroch ta D på en promenad...
Btw skulle ni se henne hur galen hon är i snön fick mig verkligen ett gott skratt!

Nu ska jag ringa till en utav mina älskade pullor Johannnna;)

söndag 23 november 2008

lördag var det igår, söndag idag

Ja i går när jag slutat så for jag hem och drog på mig facet + något lite bättre än mjukisar ialla fall, för att sedan bege mig till björkgatan där det var lite förfest!
Jag drack 2(3?) glas vin och vart knall....det är det värsta jag har vartit med om, satt där och avnjöt ett kallt glas och märker hur jag börjar att surra,och slutar aldrig!
Stackars robban och jåmpa som fick lyssna på mig när jag kom hem, för N hade somnat i soffan:P haha...
ja är man trött så är man och det tar visst ut sin rätt det med!
Nu gör jag sista passet för i helgen, sedan ska jag hem och sova!

lördag 22 november 2008

Lördagen fortsätter.-

Jag har en sån otroligt tråkig dag på jobbet idag varför kan jag ej skriva men så är det!...
kan inte städa baka se tv eller något,...
Men snart tror jag det blir att sätta sig en stund ialla fall och glutta lite granna!

jag har ju upptäckt ett fenomen, beverly hills(gamla hedeliga) går på vardagarna mellan 4-6 tror jag det var på kanal 50 hära på jobbet, vilken kanal det motsvara ska jag söka reda på för den ska vi innförskaffa,kosta vad det kosta vill!...=)

Ikväll blir det att snabbt fara hem och dra på sig facet för att sedan bege sig till...sabina(? vet ej vart det blir)
För att dära bara njuta och dricka ett! glas kallt vitt vin och sedan när dom far ut ska jag hoppa i säng!...jobbar ju i morgon men lite utav helg livet måste jag få uppleva.

Jag och hanna har haft i bakhuvudet att eventuellt åka till ume till veckan och hälsa på josse men det går då inte i veckan heller!,..alltid ska det vara något men jag jobbar onsdag torsdag + att jag ska vara med J som inte blivit på ett tag och det kan jag inte flytta bort sedan jobbar jag fredag, nya tag nästa vecka!
Ska sno hannas kallender å se hur det ser ut, jossa har absolut inget att säga till om i alla fall:)

Ingen förstår hur mkt jag vill hem ,...nannnanrnnnanana

Khennel träff!

I går när jag slutade jobba for jag till trummag där N hade hunnit dricka någon öl, sedan begav vi oss mot Lif där det vart någon mera grogg och en massa Whiskey för honom och pappa m,..

Dom han diskutera hur vi ska bygg huset och hur mkt dom tycker om varanndra och allt sånt väldigt viktigt,..även det självklara...Finnans krisen!...jag och B fick mest skratta!

Så väl hemma 01,30 så begav han sig på Kalles tror egentligen att han bara han dit och vända för han var hemma lika snabbt
(han hann dock ta en fischermans snapps, för att slippa borsta tändewrna;P??)
och sov ännu fortare så morse kl 08,00 när vi skulle fara till skellet på khennelträff så fick jag dra upp han och Doris ur sängen!:P..

När väl kommit in i skellet efter att ha kört på lite cykleväg osv så kom vi fram till rätt adress och som det var kul att se alla, ska lägga upp lite kort sedan "farmor" var helglad över att se D=)
Doris var solklart minnst utav alla i kullen,..saknade dock 2 tikar men det lät som att dom skulle vara större änn henne, eftersom staffar har blivit så högbenta nu så var ju Khennelmamman förtvivlad att hon inte behållt Doris istället som är så pass låg=)...
Det var även några från rottis kullen där...stora bjässar=)

vi skulle göra en övning med Bollar godis och trasa och matte /husse för att se vilken belöning hunden uppskattar mest, eller väljer först!
då leker man med alla sakerna och man leker själv med hunden sedan lägger man ut bollen trasan godiset ( o i detta fall N) på ett led och går iväg med vovven en bit och släpper sedan för att se vilken hunden tar först,..
en del hundar gick bara där i från och luktade på något annat eller bara tittade på sakerna och gick sedan iväg men INTE DORIS BO ULLA..
hon gick först och tog en boll i munnen nästa med tassarna för att sedan äta upp godiset (Samtidigt) för att sedan försöka få med sig trasan ...till N...Vi fick oss ett gott skratt....snacka om hund med beslutsångest..sådan matte sådan hund;P

sitter på jobbet nu och ska alldeles strax börja jobba,..är väldigt lungt och skönt, tror även jags ka fråga min arbetskamrat för helgen om denne vill jobba morgon i morgon ist så kanske jag kan hitta på något i kväll,...vet bara itne om jag vågar;O

fredag 21 november 2008

Fredag idag och det är fest i folkets park,..

ja för det är fredag idag, trallalllallll!;)

..Vaknade upp utvilad idag och med D i örat på mig=) vi gick ut en sväng sen låg vi och såg hem till gården!=) ...haha, ja jag är en TV nörd och det står jag för,håller just nu på att se gamla berverly hills som visas på tv=)

Jobbar även i helgen, men i morgon innan jag börjar ska vi skynda oss till skellet för att fara på kennel träff, kommer nog bli himmla kul måste jag säga!
Till middag idag vart det Pizza,..det hade jag evrkligen lyckats med och jag lyckades självklart inte motstå denna underbara frestels! ..
Väldigt lugn hel på jobbet och me like it så nu ska vi öppna en chips påse och sätta oss och mysa!


Trevlig helg på er!

onsdag 19 november 2008

December är alldeles för ...

December är en alldeles för dyr månad för oss måste jag säga!
  • Alla Julklappar
  • Hanna fyller år den 9:e
  • Micke fyller år på självaste julafton!
  • Bettan fyller år den 28:e
  • Vi ska vara i stockholm över jul, i en vecka
  • Ny år!.

Sammanfattningsvis så är det inte alls så billigt som man önskar,
jag älskar att köpa julklappar åt folk och har längtat efter det sen i oktober men då kommer man ju till frågan vad ska man ge alla?...som N är det något han vill ha så köper han sig det!

Vi ska köpa jul klappar åt en hel drös och fantasin slutar efter ett tag,
Emeli har säkert gett mig 1000 förslag på vad hon önskar sig men eftersom jag inte skrivit upp dom så har jag inte en blekaste,
Sen så har vi min kära bror, vad önskar sig en fordons slusk på 18 år?;P och hans tjej?:)

Den som måste vara lättast är nog våran prins Fabbe, jag tror han blir glad över vad som hellst!=)..(malin skicka ny önske litsta den går en att öppna;P)

Sen är det ju dessa föräldrar som man ska hitta på något åt...som om dom inte har allt i 1000 upplagor! + att M&B fyller år och vi är borta då känns det som om vi måste kompensera lite för det!
sen när det gäller N så hade jag ju en idée men som ALLTID så kom han på mig och jag är ju sämst som inte kunde hålla tyst heller!

Ge mig idéer tack, kan även sno era=)

tisdag 18 november 2008

Dumma frågor,...?



Hur cool var inte jag i pälsen?=)

idag efter jobbet så kunde mina ögon inte hålla sig uppe nå mera så jag slocknade och det behödes för jag har haft en smygande huvudvärk i ett par dagar nu...

Vaknade sedan när N kom hem jag fick nå obeskrivligt ryck och kände tagget för spinningen, så jag kläde på mig och Doris (bokstavligt talat=) och vi gick ut och gick en skön väl behövlig promenad,..
Jag gick hem och lämnade henne och begav mig till korpen,..där alla platser var upptagna och bara core 19,00 men då hade jag tvättstugan!...
jag försökte mig på ett pass på gymmet men jag var så otroligt sur så jag körde det nödvändigaste och gick hem!...

Nu när jag har tagget vill jag ju kunna fullfölja det hela men icket!...
nya tag i morgon;)

Sen nu när jag håller på och donar lite granna här hemma( jag är en gris nu mera som lever med en pedant...konstigt hur det kan ändras;O),
kokar jag mig samtidigt ett kopp te och började fundera på en massa (dumma) frågor,..
  1. Varför är det bara gott med kokta ägg & kaviar men inte med stekta?
  2. Varför är det bara gott med stuvade makaroner men inte med stuvad spagetti?
  3. Varför är det gott med ketshup(stavning fröken) på strips men inte på potatis, inte ens ugns bakad potatis?

Jag har säkert fler på lager vänta bara;O





Snygga T & Jag i helgen!


måndag 17 november 2008

illa illa

Ojj ojj ojj så mkt jag vill nu ...
  • Sätta i löshår + färga mitt hår
  • köpa en bärbar dator
  • Bygga perfect hus till våran perfecta lilla familj
  • köpa en bil
  • fara på en semester bara jag och niklas på en mysig strand
  • Ny handväska, verkligen på tiden för en ny!
  • Ny jacka, är så less alla mina gamla!
  • Svarta stövlar, har fort farande inte hittat några bra!
  • Nya jeans, mina är verkligen inte heta!

Eftersom jag vill så mkt just nu så köpte jag en lott och vann 10kr böt den mot en ny oh vann ytterligare 10 kr...inga miljonen men 3 gången gillt kanske;) hehe

Går verkligen rent ut sagt åt H... med mitt nya liv så just därför ska jag gå å poppa lite popcorn nu,..för det är ju nyttigt visst johanna;O haha

Måndag,..

Idag var de ten väldigt tung dag, kändes väldigt onödigt att vara där...det finns inget värre än att jobba och så är det lungt!..jag vill hellre ha för mkt att göra!

Sen när jag äntligen slutade så gjorde vi middag o det vart oväntat gott!
Efter det så gick jag o Doris ut en välbehövlig promenad och det var så skönt, gjorde lite inkallning och kontaktövnigar..och självklart lite lek på det hela!=)nu ligger jag med datorn i kvät och kaffe kannan brevid mig...så nu kan kvällens efterlängtade TV häng börja=)
Tror inte jag ska göra många knop,..

Ska dock nåla upp en kläning ja ska sy möjligtvis att jag tar tag i det men inte nå mera=)

lördag 15 november 2008

Världens bästa helg!

Det är det verkligen!


Igår började vi med att gå på stan dricka hinkvis med kaffe och bara strosade omkring,
sedan gick vi hem tände ljus överallt och gjorde super god middag,
förätten bestod utav räk/lax/creme fresh/rödlöks toast...mumma(våran favorit!)
varmrätt vart kycklingfiléer som man delar och där satte jag lite
  • sambal
  • pesto
  • vitpeppar
    salt
  • soltorkade tomater
  • västerbottensost
  • In i ugnen....volia...super gott


till det hade vi ugns tomater och klyft potatis!...rekomenderas!
sen när det var dags för efterrätt var vi så mätta så det vart iskalla martins =)



Självklart såg vi ju idol,var vi ju tvugna att heja på Kevin..!;)
Och sen han vi ävenmed en massa guitar hero pch mys...en sak är säker och det är att jag ska nöta guitar hero till veckan!:)



..Imorse väkte Niklas och Doris mig alldeles för tidigt, dom vr frukostsugna, och jag böt vist med niklas i går om han gjorde...jag minns inte vad det var nu...så skulle jag ficka frukost!


Just därför vaknade han själv klart 7..men han insåg fort att man inte FÅR stiga upp så tidigt en lördagmorgon men strax före 10 var det visst dags!


...måste lägga upp en bild på frukosten,...Fattigariddare,kokta ägg,marmeladsmörgås, smörgås med röran från igår och massor med kaffe och juice=)...mmmums!
Nu ska jag strax ut och gå med doris, köpa strumpbyxor och gå på systemet, för ikväll så blir der fest som aldrig förr

God frukotensom vi togitv rummet istför sängen,utav Praktiska själ!..(detta ord in)




fredag 14 november 2008

Fredag idag,..

Våra tankar om ett hus slutar aldrig dom förändras dock ständigt!
.,..i väntan på pris på farmors hus har vi hunnit med många svängar,
Niklas har haft sina il..belive me!
Ialla fall har vi hittat ett "perfect" hus men det är på fel ställe för hurdet än är så måste man tänka på framtiden då det för hopnigsvis ska komma nå kids,..
å då om vi tar det huset blir det enbart att sitta i bil, för det finns inte många grannar speciellt inte barn ingen affär först i stan dvs ca 9km.
och det som då lockar i en by ( vi vill absolutinte bo i stan)
i ex lif för allt som finns där,skola affär och en gemenskap!

Så då har vi försökt komma överens om hur man ska göra med farmors hus för att bygga nytt kan man göra relativt "billigt" om man ens får anväd det ordet i detta samanhang,
MEN det är i lif och pengarna få man absolut inte tillbaka!
Så då nästa hur kan man bygga om där, jag började med att fastna direkt på den dära jävla tvättstugan(hatar ordet praktiskt!)...
Sen har niklas inte en bra dag idag, måste tilläggas!
..han har roligare med en rumikub!

Hursomhaverser han inga möjligheter alls, alltär omöjligt och dyrt...eller så bara fel!..jag gråter inombords just nu!
För om man hade ennågerst så nära plankan man ju kolla uppolika kostnader!
så jag tror jag ska fara till mors fars någon dag å höra deras idéer ;P


Sen så tilldomglada nyheterna så är de helg och jag är LEDIG!!...
började dagen med en massa kaffe sitter väl och sippar på min 7 kopp nu=)
sen systemet snartmiddag med niklas och sedan mys!
för att sedan vakna upp till lördag och fest hos johanna och inte vilken fest som hellst utan SATC fest och jag har knopat i hop lite så det kommer bli GREEEEAT som tony själv skulle ha sagt!

...Måste även tillägga att det nya ordet är AMEN SUPER!....hahah

torsdag 13 november 2008

Helg

Nu gör jag mina sista timmar sedan är det helg vilket betyder,
  • Fredag - Middag + Mys med Niklas;)
  • Lördag - SATC fest hos johanna (var självklart tvungen köpa nya skor för detta;)
  • Söndag - allmänn slöar dag med Niklas!

äntligen ledig Fredag lördag söndag, men som han jag jobbar med säger,..det är för bra för att vara sant linnéa, vänta du ska du få se;P haha

Josefin Levin har styrt sitt arsle till Piteå glad är jag för det

Hanna aldrins tyr sitt till karlsdag, lessen är jag för det!

...Jobb!

tisdag 11 november 2008

Lärare

Måste även tilägga att lärare får en komentera stav feldå detta bara är en kladd,utav min soon to be book;O

uppdatterigen,.-

ja nu har då emeli lämnat mig hon stack i väg på en sån där helt vanlig impulsfest så där en helt vanlig måndag strax före 12;P arbetslöslivet verkar bra:)

Jag måste nog se filmen igen,skit bra!
Dock inte traffic den var till å med så dålig så jag låg å kikade i min nya tidning,
jag har hunnit gå å bli beroende av tidningar nu o totalt lagt av med mitt bokläsande.
Måste nog ta o kolla om nån utav niklas böcker som han beställde för ett tag sedan kan vara något!

Har hunnin vara å träna ikväll, styrke mix o det var skit kul!
det var så länge sen jag tyckte det var kul å träna så det behövdes, så nu är tagget uppe.
Måste bara försöka få med mig johanna på afo power dance det måste vara kul det hör man bara på namnet!..nån som provat?=)

Sen har vi hunnit på biblan lånade en massa hund böcker som verkade bra, så nu ska det läsas!=)...Níklas kommer bli glad för det är alldeles för långt bort till vårn för han då han ska få fortsätta spåra å gå spårkurs:)...tycker det är så kul när han är så intresserad!
ialla fall så ska vi väl försköka hitta nå annat han kan falla för nu vintertid,sök kanske!=)
sen hyrde vi ju filmerna där oxå, en väldigt bra ide kan jagtycka,..20kr film å en massa bra + att man får ha dom en vecka!
men väl där så fick vi en chock när vi kom in det var alldeles mörkt o luktade pepparkaka å där satt en hel skock med folk, unga gamla o barn,
å lysnade på en kvinna som hade högläsning,..med finsk brytning å på det hela så sjöng hon lite också=) haha!

efter biblan begav vi oss till malin,leon o fabian där jag fyndade ett par jeans av henne som jag nästan får igen men de blir nog bra efter lite kämpning;P..haha!
Åkte på jobb även i morgon o det kändes mindre kul när hela dagen varplanerad mendet fick bli lite omstukturerat där..
  • jobb till 2
  • ärenden med emeli
  • träffa J
  • träna (hinner jag?)
  • tvätta
  • plocka ihop hemma

måste få städningen o tvättningen gjord i morgon för sen jobba jag kväll å på fredag ska ka det bara fixas till myset;)

nu ropar sängen doris har visst vämt upp den till mig ett tag nu!;)

måndag 10 november 2008

Ny kille

Jag är kär å killen heter Channing Tatum....såååååå het!!!=)
jag o emeli har just sett filmen Step up...världens bästa, nu ska vi åter gå till soffan för att se Treffic!
uppdaterar om min nya kärlek senare=)

söndag 9 november 2008

20 koppen kaffe 17 snusen o 3l blod senare...

Det är en liten sammanfattning från sist jag skev,..ingen föstår så otroligt tråkigt det är att jobba helg i helgen, finns inte mkt att göra eller rättaresagt jag tar inte tag i att göra något, funderar på att baka, men det finns inget att baka utav, osv osv!

Nror minnsan att jag ska kolla på arbetsförmed, om det finns något jobb som har beskrivningen,
  • passar för dig som inte vill sitta still,
  • för dig som hellre har för mkt än för lite att göra,
  • för dig som vill tjäna mkt pengar,
  • för dig som vägrar jobba helg

,..Tyvärr så hittade jag endast jobb i gällivare, dock får jag vara nära niklas men hur låkande låter det egentligen?:P

Besviken!

Ja idag steg vi upp inte allt för tidigt o niklas hade absolut inte alls nå bra morgonhumör idag, han ville inte alls stiga upp!
Vi for då på nolia o skulle gå på hund mässan,...vilken hudmässa säger jag då så besviken jag vart var absolut inte alls som jag tänkte mig det jag tänkte ju NOLIA size, men icket ca5 bord med divers skit det bästa var att man fick en härligahund tidning , o ett reflex"halsband" sen var allt skiiit!
Vi gick o träffade fader moder å farmor på gallerian o tog en fika dom skjussade mig sedan till jobbet där jag tillbringar min tid nu!
JAg hade tänkt lyxa till det i kväll med en godis påse(ikvällmed) men det glömde ja bort så nu sitter jag har tömd på blod å är super sugen på godis!

Är tacos (nånting) till middag här ikväll men det finns varken tomater gurka eller cremefesh så jag vette tusan vad detta blir ajja mat ska dom visst ha ialla fall;P

Tror jag ska ta o vara lite duktig o skicka in lite timmar till akassan då blir dom nöjda!

Igår var vi på middag i öjebyn for därifrån strax före 12 jag tänkte he mig ut på kalles en sväng men när jag stått i kön o tagit mig in insåg jag att jag tycker aldrig det är kul o vara ute och har en mysig kille liggandes hemma så jag vände å kröp ner i täcket med han, mycket klokt beslut av mig måste jag säga=)

lördag 8 november 2008

Kännsliga läsare varnas!...

Min älskade sambo sade här om dagen när jag gnällde över ,..ja allt!
att han kunde förutspå 3veckor innan jag skulle ha mens, på mitt humör så han menade med andra ord att 1vecka har jag det å då deppar jag sedan är jag förbanand i 3 innan jag får det igen,...kärlek!...hmm:P

Livet är inte på topp nu jag äter bara fel å ingen motivation till träning, kilona stiger å sätter sig för att stanna verkar det som å det är absolut ingen rolig historia!
Jag vet att man inte ska hålla på så hära men även jag vill skrika i bland när man knappt får på sig sina jeans!
Så igår tryckte jag i mig min sista chips påse, ikväll är vi bjudna på middag sen till veckan ska det bännas å formas!
Men som vanligt börjar jag ett nytt liv måndagar men nu jävlar!
Målet är satt å det är bara jag som kan ta mig dit!

...kan det vara hormoner i luften på fru Lindkvist/Ermebring!...?


Adrenalin o mensvärk!

Det var vad jag hade i går idag återstår bara mensvärken!
känns som om livmodern ska komma ut ur mig..(bara så ni förstår min ond het!)

Ialla fall så igår när jag slutade jobba så for jag o hanna
(som btw klarade körkortet i vecka så GRATTIS!!!!=)
och hämtade Doris som var med niklas på klubbjärdet o dom satt å festade dära väl hemma så går jag med dottan lös från hannas parkering till oss o hon går så fint nu lös gick fot,
vi fick vänta på alla bilarna som körde...tänk er själva en fredag kväll halv 12..inte en bil!
vi stoppade i motorvärmaren å gick mot ingången jag trycker på dörrstoppen , dörren öppnas jag ropar på hon eftersom hon som vanligt står å luktar där på staketet,..
(brukar fråga hon om det luktar annorluna var eviga gång;P)
Jag ropar igen å när hon då inte kommer hinner jag bara ta ett steg så får hunden cp fnatt å springer till våran parkering o i samma veva bara vänder hon utan att jag ens hinner reagera o springer ut på sundsgatan å över till kalles, vilket jag inte såg eftersom hon är ju snabb!! å det vill jag lova!
Till saken hör att 2st brudar stod å spydde dära utid sophuset/bdbygg, så jag vet ju att hon nu är i en cp period å bara ska testa alt hela tiden!
men det dära var droppen så jag antar att hon i samma veva vart skrämd utav dom eller jag har väl egentligen ingen förlaring!....
ilaf så springer jag å kollar vars hon for hoppades att hon bara for till buskarna men då ropar vakten på kalles å säger att han har en minderårig;P hon tod sig inte in...
arg å adrenalin å RÄDD hon kunde fan han blivit påkör så jag hämtade henne å skamsen var hon bar upp hon å sen satt jag bara å skakade ringde med gråten i halsen till niklas! nu är det färdigt koppel på å från stan ska jag flytta ...innan januari är slut!!

För doris har man alltid kunnat ha lös sen kan hon ju självklart vidga sina vyer å gå lite längre ifrån men det dära!...var som om hon såg en boll som for över gatan!...mardrömm!

Ialla fall så jobbade jag själklart även denna fredagkväll, som jag sett fram emot så länge att vara ledig men icket!

söndag 2 november 2008

små huttrar

Sitter på jobbet, & idag bokstavligt talat"jobbar" jag, det är så otroligt lung & skönt,..men ävendom vill slappa en söndag!

Jag har så otroligt dåligt samvete över niklas just nu, han har varit så super duktig senaste tiden bara i helgen så steg han upp fredag morgom for i skogen med Doris var dära hela dagen samma lördag & när jag slutade på lördagen for jag hem började göra mig klar & korkade upp medans han for å handlade och donade på hemma skjussade mig o hadde sig,sen samma idag jag for å fikade på kollektivet som jag lovade i ett svagt ögonblick i går han skjussade mig till jobbet sen for han å var med Doris i skogen & nu håller han på med fin middag som vi ska äta när jag kommer hem halv 10 bara för att vi ska få mysa med varann!...han är för bra!
Så iveckan har jag tänkt vara duktig hemma o försöka tvätta å städas ska det, måste kompensera upp lite åt han, & till helgen jobbar jag ju men min lediga tid ska jag göra allt för att tillbringa med honom o inte i flaskan!
med en gnutta tur så kanske det blir IKEA i morgon & det mina vänner vore absolut inte fel jag vill egentligen bara dit för värmeljusen ;P haha,..det är dom värda!


Måste ju även säga att gårkvällen vart hel lyckad minns inte sist jag skrattdade så dära mkt kvällens absoluta häjdpungt var nån utav dom dära 100gångeerna jag o hanna hade skratt attackerna, jåmpa å robban brottade ner henne o häller en grogg i (på) henne! haha å när jonas puttade ner hanna varje gång hon stod på huk,..ni förstår när jag lägger upp bilderna, ska försöka göra det ikväll!

MEn jag msåte ju säga att jag är nu mera kär i crillr w han har ett hjärta tauteraat in på bröstet med texten MAMMA!...haha!
jag tycker absolut att det är det fränaste jag har sett!

Åter till lite ledsamheter... Niklas å jag kommer fortfarande vara särbos,..han ska tydligen inte alls sluta var i gällevare ännu!..puuuh!

Nu är det kaffe som gäller ha en trevlig söndag!