Om mig

Jag lever ett underbart liv med min kära sambo Niklas och våran hund Doris & nu väntar vi vårat första barn!

fredag 31 oktober 2008

Fredag,..igen

Oj så fantastiskt det är det hära med halv dagar så här i bland,..om man nu fick ta del utav dom!
Sitter på jobbet gör nu min 8 vara av 5 Fredag kväll så nästa fredag är jag ledig=)
Och det är ju nämligen så att fredagar är bästa dagen jag vet att vara ledig för att alla är hemma,Niklas och alla pojkarna jobbar ju borta på veckorna + att alla andra har halvdag eller förmiddag och dom vill ju alltid göra något så det brukar bli en lunch och en kaffe, men ack så trevligt det är!
men dock är jag inte ledig helgen utan det återstår en till helg efter denna, sedan är jag helledig en hel helg för att sedan jobba ytterligare en helg, nu är vi inte där ännu så det återstår ju att sen om jag kan vara ledig!..alltid kul med ännu mera julpengar=)

Idag har jag hunnit vara å klippa mig vart lugg och bara tpppning eftersom jag gett f** i att spara ut håret nu så jag får prova på något nytt, men det vart bra nöjd vart jag, behövs så lite!
Sendan han jag gå o luncha med Johanna sara Isaksson o sara Jonsson Sabina, efter det vart det att investera på systemet och 2st lika dana kläningar en svart o en rosa!..vet dock inte om det rosa åker tillbaka( kan vara bra att ha=)
Han även med en kaffe på wayne´s som jag sagt att jag ska bojjkotta men det är svårt med så gott kaffe men jag ska verkligen försöka!

I morgon så jobbar jag förmiddag o sen är det nog lite fest och det ska bli trevligt var så himla längesedan vi var alla så jag hoppas verkligen på det i morgon! alltid uppdelat å det kan vara kul ibland men nu är det dags vi sammanstrålar så vi kan dansa å sjunga ihop=)

Måste bra säga att jag har världens bästa kille, fy vad mysig han är, somnade i hans armar i går o vaknade likadant!;)
jag sa även som "tips" till han att om han vill bara så dära helt oväntat ge mig en pressent bara för att han vill så kunde han köpa en svart eller lila plysch mjukis dress åt mig
( jag verkligen bor i min , man vara bra att byta i bland;)
så fick han göra det!
Söt som han är så verkade han intresserad å frågade ja men vad för nån till o med str tror ja och sedan vars...H&M svarade jag ju då o då vart det inte på tal om saken...haha finns ingen som hatar den affären som han! Förstår han på ett sätt för det är verkligen kaos där, man hittar absolut ingenting så ok men jag hoppas ändå!=)


Nu ska jag arbeta, fick världens bästa kommentar av en boende nyss,...
- Linnéa du borde jobba som filskådespelare, du har håret o ögonen!
Dom kan verkligen konsten att få en att lysa upp;)


onsdag 29 oktober 2008

ackk..

Jag sitter på jobbet o är nu sten sur enbart bara för att 3/4 boende var det idag å då blir jag det!
Men när jag kommer in till kontoret ser jag att jag har ett x antal missade samtat av dolt nummer och ett sms med texten
Avsändare :Min älskade sambo: - Ring mig så fort du kan.Puss:Slut
Jag, pessimistkonsulten själv tänker ju direkt att något har hänt o ringer upp förtvivlat, men nä då har han bara kommit hem och skulle överraska mig;) men då sitter jag på jobbet o Doris for jag med till jåmpa o sabbe för att hon sulle slippa vara själv då jag inte kommer hem direkt när jag slutar i morgon på morgonen men det var ju onödigt.! men oerhört snällt av dom ändå=)
Tänk så glad jag hade blivit om jag hade varit hemma!
Ialla fall tog jag då ledigt i morgon natt eftersom jag jobbar hela helgen så i morgon blir det hångel hemma hos oss det har jag betsämt;) haha
Nu ska jag äta en banan och gråta innombord ett tag!
Sov gott

söndag 26 oktober 2008

Naken

Naken känner man sig verkligen när man glömt sin telefon vilket jag gjorde idag hemma & nu sitter jag på jobbet & är fortfarande utan,..& jag skulle verkligen ha behövt ringa ett samtal,måste göra det direkt i morgon på morgonen!

I alf så imorsen när jag kom hem gick jag ut med Doris och sedan hade hon super damp så Niklas for med henne och hade den dejt med mackan å vovvarna sen när han kom hem ville han vara ute mera och i samma veva ringde bettan & micke o dom hade hittat 2st julklappar åt mig som jag var tvungen att kolla in( måste lämna lite spänning kvar till julafton=) så vi åkte dit och jag har nu 2st julklappar som väntar på mig och det är något som jag verkligen önskat mig men inte skrev i min önskelista här om dagen...varför kan man ju undra:P
Sen i samma veva visste dom ju om att jag även önskat mig ett par riktiga ute tåla vinter vatten och skitvädet känger så vi for och kollade på ett par sånna oxå å då slutade det med att Niklas köpte dom till mig i julklapp men jag får börja använda dom nu för det är ju som nu dom behövs som mest men kartongen ska slås in, Micke önskade sig dom oxå i julklapp så vi barn köpte dom till han även han börjar använda dom nu och får kartongen inslagen och niklas ville oxå ha dom så han fick utav micke o bettan så även hans kartong ska såls in, var inga billiga men ska det vara så ska det=).
Så summeringen är då att jag vet redan3 super braiga julklappar jag ska få, inte så kul men ack så glad jag blir när jag vet att jag inte måste köpa dom själv =)

Jag har även kommit på vad jag ska ge niklas trode faktiskt där ett tag att det var omöjligt att ge han något men jag har nog allt kommit på något=)
iallafall efter allt detta for vi till Lillpite och la ett spår till Doris som självklart gick klockrent!
Efter det fick Niklas sålt skotern så nu väntar jag med spänning på att se vad det blir för någon:P
Sen for vi och åt middag hos B,M såg en hitler film nu sitter jag på jobbet och ska börja dona till lite hära innan även jag ska sova!

Veckan som kommer ser jag absolut inte fram emot...huvva!

I morgon när jag kommer hem blir det andra bullar, nämligen promenad med Doris sendan träning för hela slanten + årets städning i våran gräsliga lght som jag enbart har mig att beskylla hur det ser ut och det gör saken ännu värre...någon frivillig som vill hjäla till?
Efter mitt slit i morgon tror jag nästan att emeli ska få komma och se nån super bra film med mig och sedan äta kanske en god fruktsallad till!=) tror inte hon ska vara svår:P

God Natt

Övertrött.-

Sitter nu och kämpar för att håll upp ögonen ska alldelles strax snöra mig i säng, men som ni vet när man är övertrött så kan man tänka på saker som normaltfolk inte normalt skulle tänka på;P...
till exempel så har vi ju en förmåga när vi ska förklara någon för någon som inte känner någon...förstår?
alltså om jag ska förklara ex johanna för ...Niklas, han har då ingen aning vem hon är då säger jag,.
- men du vet den långa blonda tjejen som ler så stort hela tiden
( min förklarning på henne ialf;P
...så mina övertrötta tankar som just nu inte består av normalitet är,
hur förklarar andra en och hur skulle man själv beskriva sig?
Vad är det man har som sticker ut, i Johanna´s fall (enligt mig) så har hon ett leende som ingen annan och som ingen kan missa men det betyder absolut inte att hon skulle använda det!
Det finns ju alltid,dessa klassicer, den snygga,smara,fula,smala,tjocka,blonda,blåsta,fullaste,tråkigaste,roligaste...osv,..
men vissa har ju det mera utstickande,det mera Personliga som i detta fall vart Johanna.
...Jag har nog sett för mkt 5;an där dom katogariserade män:P..
Nu johanna andvände jag bara dig för att jag kom inte på något annat, tänkte att alla förstår,så anmäl nu inte mig för att jag hängt ut dig hära ibloggen;P... vi kan säga " johanna"
Jag tror att det är dags för sängen nu innan jag skriver allt jag tänker, hipsvips ligger man på 25;an i morgon;P

lördag 25 oktober 2008

Snälla Tomten!

Snälla tomten allt jag önskar mig till jul är, förutom massor av mys och kärlek, pepparkakor med mögelost med glögg...så klart!
Så ska du nu få min påbörjade önskelista!...
  • plychdräkt svart och lila
  • Locktång
  • Plattång
  • Jobbar skor
  • Riktiga ute kängor varma och hellst lite högre
  • Bärbardator med bara 10" skärm
  • Symaskin
  • Våffelgärn
  • Stryckjärn
  • Dammsugare
  • Liten hand dammsugare
  • Biabädd( DOris önskar sig det så den räknas inte som min;)

...det kommer säkert mera!

Idag hade vi iallafall avslutning på valpkursen och det var super kul vi gick varsit spår sedan satt vi & grillade och bara surrade på, man lär sig oerhör mkt varje gång känns så tåkigt när det är slut.

Men ingen uppvisninng på våra "cirkus" konster vart det men jag tjatade så jag å doris fick visa,..jag trode ju att det skulla vara veckans uppvisning så jag vart så besviken nu när vi har kört hård träning i veckan;P hahah..

Spåret vi gick,DOris älskade det verkligen jag tror inte att det finns något som kan störa henne när hon spårar vilken konsentration å då hade jag inte gjort det lätt för henne ändå, har råkat korsa en stig som jag absolut inte sett +att jag lade hennes skål på ny planterad skog(efter ledarns order då)så hon klarade det fast vi koprsat stig och 2nya miljöer...Kung!

så om det är fint väder ska vi och lägga ett nytt spår i morgon, passa på så mkt som det går nu innan snön kommer!...Ilove it!

Sen var det bara att fara hem för att göra sig klar och styra bilden mot skellet där vi gick runt hela skelleftå för att hitta någonstans att äta men vi valde nog den bästa och josse styrde servitricen (kvinnlig;) skit kul att träffa josefin Levin igen och självklart klia kul att se fanny!

Sen hem för att arbeta där jag sitter nu och ska ta och jobba nu så hoppas alla får en trevlig kväll!

Niklas är så vacker utan spackel;P

fredag 24 oktober 2008

- 1,44

Jag såg just att jag bara har 8,15h kvar att arbeta, och jag kommer ha det väldigt lungt ikväll, ii& med det så skulle jag kunna lägga upp mina bilder från kameran eftersom det görs automatiskt,
men jag har glömt sladden hemma,..idag kommer inte blir någon effektiv dag för mig känner jag=)

Nu ska jag färga håret på en tjej sedan börja med middagen, tacogratäng står det på schemat idag,...mumms=)!

Ha en bra helg!

Ny blogg

Jag har ständigt varit så avundsjuk på alla med så fin blogg så nu har jag skaffat mig en ny som till å med jag klarar av att göra snygg, men nu sitter jag på jobbet & har inte den tiden så jag får roa mig med det vid ett annat tillfälle.

I helgen jobbar jag natt, men i morgon kl 11,00 så har vi avslutning på valpkursen och sen ska vi hem och göra oss klara för att bege oss till Skellet för att avnjuta en middag med Josefin, som det inte var i går man träffade!

Nu ska jag nog ta å jobba lite men jag måste nog lägga upp en bild på hur snygg jag är på jobbet idag;P haha..